Összefoglaló 2023. január 30., hétfő

U12: egy döntetlen, egy győzelem

A DVSC és a Várda Labdarúgó Akadémia ellen lépett pályára a Diósgyőri VTK U12-es együttese. A háromcsapatos hazai minitornán a hajdúságiakkal döntetlent játszott Nyeste János csapata, a szabolcsiakat viszont sikerült legyőzni.

U12: egy döntetlen, egy győzelem


U12-es felkészülési torna
2022. január 29., vasárnap
Helyszín: DVTK Edzőközpont

Diósgyőri VTK U12 - Debreceni VSC-DLA U12 1-1 (1-0)
Gólszerző: J. Menougong. 

Diósgyőri VTK U12 - Várda Labdarúgó Akadémia U12 6-1 (6-1)
Gólszerző: Tóth M. (2), Váradi S., Farkas A., Bárány N., Gyüge M.

A Diósgyőri VTK U12-es csapatát a következő játékosok alkották

Tamás Bálint, Teleki Zalán, Orbán Máté, Pelyhe Ákos, Bárány Kristóf, Kapitány Dávid, Johan Menougong, Váradi Soma, Varga Róbert, Sőregi Noel, Gyüge Marcell, Német Zalán, Tóth Milán, Bárány Noel, Vígh Vencel, Tasnádi Zsolt, Németh Gábor (próbajátékos), Varga Zsolt (próbajátékos)

Vezetőedzői értékelés

Nyeste János: - Nagyon hasznos felkészülési tornával kezdtük meg a 2023-as évet. Egy hosszabb pihenő után két jó ellenféllel találkozhattunk. Várták már a játékosok, hogy ismét pályára lépjenek. Motiváltan és helyenként látványos megoldásokat bemutatva játszottunk. Mindkét mérkőzésünkön inkább az első félidőben domináltunk, mind a gólok számában, mind pedig a mutatott játékban. Több játékosunk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, amit természetesen nagyon jó volt látni. Pozitív nap volt minden szempontból, a mérkőzések tisztán rávilágítottak a javítandó területekre. Gratulálok a pályára lépő játékosoknak!