Összefoglaló 2023. február 19., vasárnap

NB III.: Körösladány - DVTK tartalék 0-0

Értékes pontot szerzett idegenben a DVTK tartalék csapata. A diósgyőri fiatalok az NB III.-as bajnokságban Körösladányban vendégszerepeltek, ahol gólnélküli döntetlen született.

NB III.: Körösladány - DVTK tartalék 0-0


NB III., Keleti csoport, 22. forduló

Körösladányi MSK - DVTK tartalék 0-0

Körösladány, 150 néző. Játékvezető: Kakuk Szabolcs (Juhász László, Szabó Laura Emerencia).
Körösladányi MSK: Kertész D. - Illés R., Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J., Zelenyánszki L., Czirok J., Cservenyák Cs., Budai D., Malkócs M. Vezetőedző: Ekker Attila. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Benkő P. - Bencsík D., Radics M., Balázs P. - Y. Leshchynskyi, Fercsák R., Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Burai D. helyett Dócza G. a 46., Csicsely J. helyett Pusztai A. a 46.,  Oláh B. helyett Ferencsik B. a 63., Y. Leshchynskyi helyett Balázsi L. a 71., Illés R. helyett Jánovszki L. a 72., Fercsák R. helyett Fekete V. a 88., Czirok J. helyett Papp Zs. a 90., Cservenyák Cs. helyett Szántó B. a 90+2. percben. 
Sárga lap: Czirok J. a 44. percben.
Piros lap: Ruzsa Z. a 85. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Ekker Attila: - Gyengén játszottunk az első játékrészben. Az ellenfél akarata érvényesült, a középpályán könnyedén átjöttek rajtunk, rendkívül rossz ritmusban futballoztunk. A szünet után változott a játékunk, helyzeteket is kidolgoztunk, de összességében nem érdemeltünk győzelmet. 

Vincze Richárd: - Az első félidőben teljesen kèzben tartottuk a meccset, a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket. Rúgtunk két gólt, ám ezeket a találatokat csak mi làttuk szabályosnak. A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a jàték, aminek az volt az oka, hogy belementünk egy rohanásba, emiatt kevésbé tudtuk kontrollálni a tàmado jàtékunkat. A védekezésünk azonban ekkor is magas szinten működött. Gratulálok a fiúknak, mert nagyon közel voltak ezúttal is győzelemhez, a csoport egyik élcsapata ellen.