Összefoglaló 2023. március 26., vasárnap

NB III.: DVTK tartalék - Pénzügyőr 1-0 (0-0)

Értékes győzelmet aratott a labdarúgó NB III.-ban a DVTK tartalék csapata. A Keleti csopor 27. fordulójában a piros-fehérek hazai körülmények között a Pénzügyőrt győzték le. A mindent eldöntő találatot Illés Bálint szerezte.

NB III.: DVTK tartalék - Pénzügyőr 1-0 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 27. forduló

DVTK tartalék - Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Tóth Tamás (Szabó Ferenc Szilárd, Szilágyi Zsolt).
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Mrva P., Ivánka P., Balázs P. - Radics M., Illés B., Benkő P. - Y. Leschchynskyi, Vincze D., Fekete V. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Pénzügyőr SE: Puskás B. - Kiss D., Kasza B., Balázs B., Biró Á., Urbin M., Varga Ö., Karacs R., Tóth K., Bartos J., Labát K. Vezetőedző: Lászka Balázs. 

Csere: Vincze D. helyett Balázsi L. a 27., Y. Leschchynskyi helyett Ferencsik B. a 46., Urbin M. helyett Bogdán R. a 46., Varga Ö. helyett Megyeri M. a 61., Bartos J. helyett Bartos N. a 61., Fekete V. helyett Hetyei Sz. a 67., Radics M. helyett Bencsík D. a 67., Biró Á. helyett Pusztai D. a 71., Illés B. helyett Fercsák R. a 76., Balázs B. helyett Tóth D. a 82. percben. 
Sárga lap: Karacs R. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Illés B. (1-0) a 75. percben. 

Kulcspillanat

75. perc: Mrva indította Balázs Patrikot a bal szélen, aki megtolta, majd egyből  centerezett. A kapu elé érkezett Illés Bálint, aki kapásból a jobb alsó sarokba helyezett, 1-0.

Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Nagyon tompán kezdtük a mérkőzést, emiatt csapkodó volt a játékunk. Labdával sok olyan hibát vétettünk, amit nem szoktunk, illetve könnyelműen védekeztünk. A harmincadik perc után kezünkbe vettük a mérkőzés irányítását, ami helyzetekben is megmutatkozott. A második félidőben végig mi birtokoltuk a labdát, sokszor bontottuk az ellenfelet a széleken. Az egyik ilyen szituáció után sikerült gólt szereznünk, amivel megnyertük a találkozót. Azt meg kell jegyezni, hogy 0-0-nál az ellenfélnek is volt egy nagy helyzete, amit a kapusunk bravúrral védett. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, szeretném kiemelni a tartalék játékosok teljesítményét, sokat tettek hozzá a játékosunknak. 

Lászka Balázs: - Sajnáljuk, hogy így alakult a mérkőzés, mert olyan taktikával érkeztünk, amiben benne volt a győzelem lehetősége. A játékunkban viszont nem. Egy kis szerencsével ugyan fordulhatott volna a mérleg  nyelve a mi oldalunkra is, de ebből az adok-kapokból a DVTK jött ki jobban, gratulálok nekik a győzelemhez.