Összefoglaló 2023. október 7., szombat

MTK - DVTK 3-0 (0-0)

A Simple Női Liga 6. fordulójában az MTK Budapest vendége volt a DVTK női labdarúgó csapata. A találkozó első félideje gól nélküli döntetlennel zárult, majd a második játékrész elején a hazai kék-fehérek kilenc perc alatt eldöntötték a három pont sorsát.

MTK - DVTK 3-0 (0-0)


Simple Női Liga 6. forduló

MTK Budapest - Diósgyőri VTK

Budapest, Sándor Károly LA. Játékvezető: Horváth Patrik (Juhász Dóra, Kiss-Szemán Hanna)
MTK: Varga L. - Farádi-Szabó, László H., Murár, Barkóczi, Mészáros C., Palama, Voila, Pataki, Bokor, Siklér. Vezetőedző: Makrai László
DVTK: Orgoványi - Somogyi, Geréd, Komlós L., Boros K. - Sain, Madarász, Smajić - Nagy L., Oláh A., Katona F.. Vezetőedző: Bém Gábor

Csere: Katona helyett Mikó a 64., Madarász helyett Hiba a 64., Murár helyett Végh a 70., Sain helyett Havasi a 74., Oláh helyett Nagy P. a 74., Farádi-Szabó helyett Dubuc a 79., Siklér helyett Zágor a 79., Nagy L. helyett Papp a 86. percben.
Sárga lap: Somogyi a 21., Smajić a 65. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Siklér (1-0) az 52., Siklér (2-0) az 56., Bokor (3-0) a 61. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Az első félidő egyenlő küzdelmet hozott, a párharcok domináltak inkább. A második félidő elején kaptunk két gólt, ami sokkolta a csapatot. Ilyen védekezési hibákat ezen a szinten nem szabad elkövetni. Ma a támadó játékunkban kevés volt az értékelhető megoldás.

Fotó: MTK Hungária FC Női Labdarúgó csapat facebook oldala