Összefoglaló 2023. november 18., szombat

DVTK - Haladás Viktória 1-1 (0-0)

A Simple Női Liga 11. fordulójában hazai pályán fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a Haladás Viktória együttesét. Gól nélküli első félidőt követően egy-egy gólt szerzett a két gárda a második játékrészben, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

DVTK - Haladás Viktória 1-1 (0-0)


Simple Női Liga 11. forduló

Diósgyőri VTK - Haladás Viktória 1-1 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Dr. Hegyi Eszter (Nyeste Laura, Jávorka Eliza)
DVTK: Orgoványi - Katona, Geréd, Havasi, Boros - Sain, Madarász, Smajić - Nagy L., Nagy P., Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor.
Haladás Viktória: Dobó-Nagy - Novák, Kis, Szil, Urbán, Kovács, Pintér, Vladulescu, Csáki, Balogh, Németh. Vezetőedző: Markó Edina.

Csere: Katona helyett Oláh a 46., Csáki helyett Varró a 63., Nagy P. helyett Somogyi a 69., Kis helyett Csizmadia a 76., Szil helyett Hécz a 89. percben.
Sárga lap: Csáki a 19., Madarász a 26., Geréd a 45., Kis a 74., Krisztin a 78., Vladulescu a 80. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Sain (1-0) a 49., Novák (1-1) az 50. percben.


Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Jól kezdtük a találkozót, az első negyedórában volt két tiszta ziccerünk, amit nem tudtunk gólra váltani. Folyamatosan kézben tartottuk a mérkőzést és a második félidőben megszereztük a vezetést, melyre az ellenfél a mi sorozatos egyéni hibáinkból válaszolt. Az utolsó negyedórában még voltak nagy lehetőségeink és egy szabályos tizenegyest vett el tőlünk a játékvezető, de ettől függetlenül jobban kellett volna koncentrálni a befejezésekre.