Összefoglaló 2024. január 27., szombat

Ma a Cegléd ellen játszik a DVTK HUN-Therm

A 12. fordulóban a VBW CEKK Cegléd otthonába látogat a DVTK HUN-Therm: a bajnoki január 27-én, szombaton az albertirsai Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre 18 órától. A találkozó előtt bemutatjuk az ellenfelet, felidézzük a két csapat legutóbbi közös mérkőzését!

Ma a Cegléd ellen játszik a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport 12. forduló

2024. január 27., szombat (Városi Sportcsarnok, Albertirsa)
18:00 VBW CEKK Cegléd - DVTK HUN-Therm

Mérkőzés információk

Helyszín

Albertirsa Sportcsarnok
2730 Albertirsa, Dolina u. 3.

Közvetítés

Az albertirsai csarnokban nem működik a mindigTV GO rendszere, így a mérkőzésről élőképes közvetítés nem lesz elérhető.

Ellenfél-leső

A Ceglédnek nincs jó idénye: a bajnokságban a 12 forduló alatt még egyszer sem tudtak mérkőzést nyerni, de ami ennél is nagyobb baj, hogy a játék képe sem akar összeállni Lo Elhadji Malick csapatánál. A rutinos Barnai Judit - Czank Tímea kettős igyekszik a hátán vinni a többieket, de a fiatalabb játékosok idén még ritkán tudták felvenni az NB I. A-csoport sebességét. A légiósok közül a francia Sarah Sematsi jó erősítésnek bizonyult, kérdés, vele meddig juthat el idén a Cegléd.

Egymás ellen

A bajnokság harmadik fordulójában, hazai pályán 41 pontos sikert arattunk a Cegléd ellen: Kányási Veronika, Toman Petra és Darcee Garbin is nagyszerű teljesítményt mutattak a parketten.

2023. október 14.
DVTK HUN-Therm - VBW CEKK Cegléd 82-41 (21-13, 24-12, 15-10, 22-6)

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Kicsit még a fejekben van, hogy a Valencia ellen nem sikerült bebiztosítanunk a második helyet az Euroliga csoportunkban, de keményen küzdöttünk Spanyolországban. A felforgatott rotáció és a fáradtság számára egyaránt írható, hogy ez így alakult, tanulnunk kell a hibáinkból. Most arra kell koncentrálnunk, hogy idegenben legyőzzük a Ceglédet és tovább nyújtsuk a veretlen sorozatunkat a bajnokságban. Kedden a címvédő Fenerbahce ellen játszunk majd az Euroligában, így nagyon fontos, hogy a Cegléd ellen vissza tudjunk térni a saját játékunkhoz, és gyors, eredményes kosárlabdát tudjunk játszani.