Összefoglaló 2024. március 3., vasárnap

NB III.: Karcag - DVTK II F4R 2-1 (1-0)

A második félidő elejére a hazaiak kétgólos előnyt szereztek a tavaszi szezon nyitányán. A folytatásban ugyan a diósgyőri fiatalok Hetyei Szilveszter révén szépítettek, de a pontszerzés így sem sikerült a Tiszafüreden megrendezett találkozón.

NB III.: Karcag - DVTK II F4R 2-1 (1-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 18. forduló

Karcagi SE - DVTK II F4R 2-1 (1-0)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, Játékvezető: Hajdú Dávid (Zahorecz Roland, László István Sándor). 
Karcagi SE: Fedinisinec E. - N. Nikic, Győri Á., Székely D., Csala T., Erdei M., Karmacsi R., Asztalos R., Vona F., G. Caba, Pataki Z. Vezetőedző: Varga Attila.
DVTK II F4R: Németh B. - Komlósi B., Bacsa B., Demeter M., Farkas D. - Szamosi Á., Ferencsik B., Bokros Sz. - Kövesi K., Fekete V., Y. Leshchynskyi. Megbízott edző: Kovács Ádám.

Csere: Y. Leshchynskyi helyett Sáreczki Sz. a 46., Kövesi helyett Hetyei Sz. a 46., Ferencsik B. helyett Ferencsik S. a 71., Szamosi Á. helyett I. Stavinchuk a 71., Erdei M. helyett Constantinescu a 76., Vona F. helyett Béres D. a 76., Fekete V. helyett Balázsi L. a 82., Székely D. helyett Kovács D. a 90+2., Karmacsi R. helyett Kristóf M a 90+5., percben. 
Sárga lap: Bacsa B. az 57., Győri Á. a 60., Szamosi Á. a 63., Csala T. a 64., Hetyei Sz. a 85. percben.
Gólszerző: Székely D. (1-0) a 3., Vona F. (2-0) a 47., Hetyei Sz. (2-1) a 75. percben. 

Kulcspillanatok

3. perc: Egy jobboldali akció végén a tizenhatoson belül Székely D. kapta a labdát, aki a kimozduló Németh B. fölött a kapu közepébe emelt, 1-0.

47. perc: Jobboldali hazai akció után pontos beadást érkezett, a hosszú oldalon felfutó Vona F. pedig közelről a kapuba továbbított, 2-0.

75. perc: Korszerű diósgyőri akció végén egy pontos beadásra a támadást kísérő Hetyei érkezett, és közelről megszerezte a piros-fehérek szépítő találatát, 2-1. 

Vezetőedzői értékelés

Varga Attila: - Nagyon jó volt a taktikánk, de egy jól kidolgozott stratégia semmit sem ér, ha nincs mellette csapatszellem és szenvedély. Ma olyan csapat voltunk, amely teljes mértékben tisztában van az erejével, vagyis azzal, hogy együtt többek vagyunk. Ezúttal minden a helyén volt, egy rendkívül szervezett és fizikálisan jó erőkből álló ellenfelet sikerült két vállra fektetni. Gratulálok a csapatomnak, de egyébként a DVTK-nak is. Ha a jövőben is így tudunk küzdeni egymásért, akkor szép sikereket érhetünk el. 

Kovács Ádám, megbízott edző: - A várakozásoknak megfelelően egy kemény, férfias mérkőzést játszottunk a Karcaggal. Sajnos két buta hibának köszönhetően két gólos hátrányba kerültünk, viszont a második félidőben mutatott játék bizakodásra ad okot. Megvoltak a helyzeteink, a lehetőségeink, sajnálom, hogy ezekkel nem sikerült élnünk.