Összefoglaló 2024. február 25., vasárnap

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0

Három mérkőzés után kiderült, hogy az alsóházban folytatja az idei női röplabda Extraliga küzdelmeit a DVTK Ongropack csapata. A piros-fehérek a három győzelemig tartó párharc harmadik mérkőzésén csak az első szettben tudtak érdemi ellenállást kifejteni a házigazda Vasas Óbuda csapatával szemben, a második és harmadik játszmában nem volt egy súlycsoportban a két csapat és megérdemelten nyerték meg a találkozót az angyalföldiek.

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0


Röplabda Női Extraliga - Negyeddöntő, 3. mérkőzés

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0 (20, 6, 9)

2024. február 25. - Budapest, Vasas Folyondár Sport- és Táncközpont
120 néző - Vezette: Kiss Zoltán Attila, Selega Balázs

Vasas Óbuda: Gülübay 7, Török 13, Papp 9, Bannister 3, Sillah 8, Gyimes-Capet 10. Csere: Szalai, Juhár (liberó), Erőss 4, Jámbor 1, Tóth 1. Vezetőedző: Ioannis Athanasopoulos
DVTK Ongropack: Hegyi 3, Prosvirina 2, M. Einarsdóttir 2, Egri K. 2, Hollósi 2, Skoric 8. Csere: Kundrák (liberó), Jovanovic 4, H. Einarsdóttir 1, Horváth 1, Egri B., Kalmár. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Edzői értékelés

Ioannis Athanasopoulos: Örülök, hogy három mérkőzésből le tudtuk zárni a párharcot. Ma az első szett kicsit hektikusan alakult, de utána egyértelmű volt a fölényünk. Minden játékosom bizonyította, bármikor számíthatok rájuk, ehhez külön gratulálok a csapatomnak!

Németh Szabolcs: Gratulálunk a Vasasnak, sok sikert kívánunk nekik a felsőházi rájátszásban. Bajnokhoz méltóan álltak ehhez a mérkőzéshez, ahol mi csak az első szettben tudtunk velük lépést tartani.