Összefoglaló 2017. március 24., péntek

DVTK - Nyíregyháza 2-4 (1-1)

A válogatott mérkőzései miatti szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést játszott a DVTK a Nyíregyháza ellen. Novothny Soma két gólt is szerzett, azonban miután Bódog Tamás a 61. percben lehozta a teljes kezdőcsapatot, a vendégek fordítani tudtak.

DVTK - Nyíregyháza 2-4 (1-1)

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus 2-4 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Dr. Varga Zsolt, Berényi Ákos).
DVTK a 61. percig: Antal (Rados, 30.) - Eperjesi, Lipták (Nemes, 27.), Karan, Tamás - Nono, Mevongou, Ugrai, Fülöp (Vela, 40.) - Novothny, Szarka. Vezetőedző: Bódog Tamás.
DVTK a 61. perc után: Bukrán - Nagy T., Mahalek, Nemes, Lőrincz - Vela, Kitl, Szalóczy, Ternován - Szabó I B., Boros.
NYSFC 1. félidő: Hermány - Szokol, Rubus, Dvorschák, Törtei - Tamási, Kónya, Sinanovic, Dragóner F. - Harsányi, Rudolf. Vezetőedző: Véber György.
NYSFC 2. félidő: Hermény - Ötvös, Rubus (Pálinkás, 63.), Dvorschák, Farkas M. - Holdkampf - Szécsi, Tisza, Rezes, Vámos - Takács T.

Sárga lap: Farkas M. a 80. percben.
Gólszerző: Novothny (1-0) a 3., Harsányi (1-1) a 10., Novothny (2-1) az 51., Dvorschák (2-2) a 65., Szécsi (2-3) a 72., Rezes (2-4) a 84. percben.

 

Kulcspillanatok

3. perc: Eperjesi kapott szép labdát a jobb szélen, beadását  Novothny Soma a földre pattintva fejelte a bal fölső sarokba, 1-0 

10. perc: Vendég kontra végén a jobbról érkező beadást Harsányi Zoltán a hosszú oldalról rúgta vissza a kapu ellenkező oldalába, 1-1

51. perc: Nono bal oldali oldalszabadrúgása után Novothny Soma egy védő mögül kinyúlva lőtt közelről a levegőből a hálóba, 2-1

65. perc: Bal oldali szöglet után Dvorschák Gábor emelkedett középen a legmagasabbra, és a hálóba fejelt, 2-2 

72. perc: Gyors vendégtámadás végén Szécsi Márk jobbról a hoszú oldali kapufát mandinernek használva lőtt a hálóba, 2-3 

84 . perc: Rezes László lőtte ki balról a kapu bal oldalát, 2-4 

A mérkőzés eseményei percről percre

Edzői értékelés

Bódog Tamás: - Valamiben bízni kell, úgyhogy abban bízok, hogy a fiúk fáradtak voltak. A mérkőzés pozitívumaként azt mondhatom, hogy eljöttek azok a hibák, amiket eddig nem láttam. A hibákat ki lehet, és ki is kell javítani. Akad mit elemeznünk, és van még teendő bőven. Az utolsó harminc percben, amikor a fiatalok játszottak, már nem játszottunk annyira masszívan, és eltűnt az az összhang, amit az elején láttam a csapatban. A Nyíregyháza megérdemelten nyerte meg ezt a mérkőzést, köszönöm, hogy elfogadták a meghívásunkat, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!
Véber György: - Nem terveztük ezt az edzőmérkőzést, de utólag örülök, hogy így alakult. Ha nem is teljesen ugyanúgy, de mi is hasonlóan nehéz helyzetben vagyunk, mint a DVTK. Szereztünk négy gólt, örülök annak, hogy meg tudtuk mutatni, a legutóbbi két bajnokink csak kisiklás volt, és sokkal több van ebben a csapatban. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!