Összefoglaló 2019. augusztus 4., vasárnap

Balassagyarmat - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Balassagyarmatra látogatott a DVTK tartalék csapata az NB III. Keleti-csoportjának első fordulójában.

Balassagyarmat - DVTK tartalék 3-0 (1-0)


NB III. Keleti csoport 1. forduló

Balassagyarmati VSE - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 150 néző. Játékvezető: Kulcsár Katalin (Kulcsár Dániel, Kispál Márk)
Balassagyarmati VSE: Szalay - Molnár T., Kócsa, Péter B., Vekker, Lami, Szita, Vastag, Kovács K., Mátyás, Pallagi. Vezetőedző: Nagy Tibor
DVTK tartalék: Pápai - Lehóczki, Nagy Z., Orosz M., - Orosz D., Tóth Bo.,Szűcs K., Zsiga, Budaházi - Korbély, Csávás. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Lehóczki helyett Gátfalvi a 33., Péter B. helyett Gábriel A. a 46., Csávás helyett Mertse az 53., Orosz M. helyett Zsemlye a 65., Kovács K. helyett Klinger a 74., Szita helyett Gál Sz. a 78. percben.
Gólszerző: Lami (1-0) a 28., Mátyás (2-0) a 49., Molnár T. (3-0) az 55. percben.

Vezetőedzői értékelés

Nagy Tibor: - Ismeretlen csapat ellen léptünk pályára, akik a széleken akartak megbontani minket. Ezeket megpróbáltuk levédekezni, ami sikerült. A második félidőben, több helyzetet is kihagytunk. Gratulálok mind a két csapatnak!
Vég Csongor: - A mai meccsen számunkra az egyetlen pozitívum az az eredmény volt. Zárhattuk volna ezt a bajnokit egy nagyobb arányú vereséggel is. Nagyon nem volt benne a hathetes felkészülésünkbe ez a szezonkezdet. Mélyre ható elemzést igényel elsősorban az én részemről, hogy miért volt a csapat ennyire fásult. A játékosok részéről pedig, hogy miért futballoztak ennyire bátortalanul. A játékosok kaptak egy kis ízelítőt abból, hogy egy felnőtt NB III.-as bajnokit nem lehet csuklóból kirázni.