Összefoglaló 2019. augusztus 25., vasárnap

DVTK tartalék - Cegléd VSE 1-3 (1-0)

A DVTK tartalék csapata a Ceglédet fogadta az NB III. Keleti csoportjának 4. fordulójában.

DVTK tartalék - Cegléd VSE 1-3 (1-0)


NB III. Keleti csoport 4. forduló

DVTK tartalék - Ceglédi VSE 1-3 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 200 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Soós András, Piskóczi Viktor)
DVTK tartalék: Pápai - Farkas M., Szűcs K., Orosz M., Budaházi - Gönczi, Tóth Bo. - Zsiga, Kispál, Mihajlović - Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.
Ceglédi VSE: Tulipán - Bagó, Bodó, Lukács R., Kun, Takács K., Pesti, Kovács L., Szilágyi, Szász, Markó. Vezetőedző: Schön László

Csere: Zsiga helyett Mertse a 61., Takács K. helyett Makrai L. a 61., Budaházi helyett Csávás a 87., Gönczi helyett Jónyer a 87., Kovács L. helyett G. Bíró a 93. percben.
Sárga lap: Takács K. a 36., Pápai a 72., Gönczi a 79., Kovács L. a 84. percben
Gólszerző: Tóth Bo. (1-0) a 43., Kun (1-1) a 78., Lukács R. (1-2) a 84., Markó (1-3) a 90+4. percben.


Kulcspillanatok

41. perc: Egy szép támadás után Farkas Marcell passza után Tóth Borisz lőtte kapuba a labdát, 1-0

77. perc: Jobb oldali szabadrúgás után érintetlenül ment a kapuba Kun László lövése, 1-1

83. perc: A védelem mögé beemelt labdát Lukács Richárd fejelte a kapuba, 1-2

90+4. perc: Markó Ádám szerzett gólt egy kontratámadás után, 1-3

Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - Az első félidőben sikerült teljesen ráerőltetni az akaratunkat a vendégekre. Minden úgy történt, ahogy elterveztük. A második játékrészben a ceglédiek feljebb tolták a védekezésüket. Erre készültünk és meg is voltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a meccset. De ezeket a kontrákat vagy pontatlanul játszottuk le vagy a vendég védők szereltek az utolsó pillanatban. A 76. percig tudtuk kitolni a koncentrációt. A pár perces rövidzárlatot kihasználták a vendégek és megfordították a mérkőzést. A harmadik kapott gól már egy teljesen kinyílt csapat ellen történt, aki mindent megtett hogy legalább itthon tartson egy pontot. Az eredmény túlzó, ez nem volt ennyire sima meccs. A fiatal csapatunknak meg kell tapasztalnia, hogy ez felnőtt foci. És nem elég csak 70-80 percig koncentrálni. Kár érte, mert sokkal több volt ebben a meccsben. Gratulálok a vendégeknek győzelemhez és a saját csapatunknak is, mert a mérkőzés nagy részen nagyon jó focit nyújtottak. Dolgozunk tovább, hogy megszerezzük az első pontjainkat. Fel kell emelni a fejünket, mert a saját kis külön maratonfutó versenyünknek még csak az első pár kilométeren vagyunk túl. A csapatnak van jövője és ezt be is bizonyítjuk.

Schön László: - Gratulálok a csapatomnak a második félidei teljesítményéhez. A múlt héten a második félidőben is ezt nyújtottuk volna, most két ponttal gazdagabbak lennénk. Be kell látni mindenkinek, hogy a futball futásról, munkáról és nagyon magas szintű mentális erőről szól.