Összefoglaló 2019. szeptember 29., vasárnap

DVTK tartalék - Gyöngyös 2-2 (0-1)

Az NB III. Keleti-csoport 8. fordulójában hazai pályán hátrányból fordított Zsiga Máté és Szabó Bence találatával a DVTK tartalék, azonban a hajrában szerzett góllal mégis pontot raboltak a vendégek.

DVTK tartalék - Gyöngyös 2-2 (0-1)


NB III. Keleti-csoport 8. forduló

DVTK tartalék - Gyöngyösi AK 2-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Bodzay Áron (Zsákai Milán, Dobos Dávid).
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M.,  Ivánka, Szűcs K., Orosz M., - Tóth Ba., Ternován - Szabó B., Zsiga, Zsolnai - Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor.
Gyöngyös: Ladányi - Fehér I., Rédei, Nádudvari, Nagy R., Ondrejó, Petrezselyem, Tarnai, Wild, Bartha, Forgács P. Vezetőedző: Varga Attila.

Csere: Óvári helyett Nagy Z. az 54.,Nádudvari helyett Csocsánszky az 55., Tóth Ba. helyett Budaházi a 62., Nagy R. helyett Czéh M. a 66., Bartha helyett Laurinyecz a 85., Zsiga helyett Csávás a 86. percben.
Sárga lap: Ternován P. a 21., Nagy R. a 37., Fehér I. az 54., Szabó B. a 73., Tarnai a 76. percben.
Gólszerző: Wild (0-1) a 27., Zsiga (1-1) a 72., Szabó B. (2-1) a 79., Ondrejó (2-2) a 84. percben.

Kulcspillanatok

26. perc: Egy jobb oldali támadást után került Wild Tamás elé a labda, aki egy megpattanó lövést követően szerzett vezetést, 0-1.

71. perc: Zsolnai kapott egy nagyszerű labdát, a lövését a kapus még hárította, de a kipattanó labdára Zsiga Máté jól érkezett, 1-1.

79. perc: Nagyszerű bal oldali támadást követően került Szabó Bence elé a labda, aki középről a hálóba passzolt, 2-1.

83. perc: Egy jobbról beérkező beadást értékesített Ondrejó Tamás révén a vendégcsapat, 2-2.

Edzői értékekés

Vég Csongor: - Ma is tanultunk valamit a futballról, méghozzá azt, hogy néha olyan igazságtalan, mint az élet. Nem mindig azt kapod, amit megérdemelsz. Gratulálok a fiúknak, mert mindent megtettek a győzelemért. Többet érdemeltünk volna ma, mint egy pont, de hiányzott belőlünk az élesség és egy pici agresszivitás ahhoz, hogy a helyzeteinket gólra váltsuk. Abból is látszik, hogy a vendégek egy jól szervezett csapat, hogy gyakorlatilag helyzet nélkül szereztek két gólt. Gratulálok a pontszerzéshez a vendégeknek, a saját csapatunknak is a mutatott játékhoz. Inkább buktunk két pontot, mint nyertünk egyet, ami kicsit bosszantó. A mai játékunk a jövőre nézve jó alap lehet.
Varga Attila: - Bár rúgtunk két gólt, de mivel gyengén teljesítettünk és jobban játszott a DVTK, ezt a mérkőzést megúsztuk. Dolgoztunk, de minőség nélkül.