Összefoglaló 2019. október 27., vasárnap

Tállya - DVTK tartalék 1-0 (0-0)

Az NB III. Keleti-csoport 12. fordulójában egygólos vereséget szenvedett a DVTK tartalék Tállyán.

Tállya - DVTK tartalék 1-0 (0-0)


NB III. Keleti-csoport 12. forduló

Tállya KSE - DVTK tartalék 1-0 (0-0)

Tállya, 150 néző. Játékvezető: Tamási Patrik (Sinkovicz Dániel, Gordos Árpád).
Tállya: Tarr - Ondó, Csicsvári, Németh B., Potyka, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Sárosi, Bocsi P. Vezetőedző: Uray Attila.
DVTK tartalék: Bukrán - Vági, Farkas M., Ivánka, Orosz M. - Szűcs K., Zsiga - Ternován, Szabó B. , Óvári - Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Bocsi P. helyett Huszti D. a 26., Ivánka helyett Budaházi a 66., Szegedi B. helyett MInczér a 69., Németh B. helyett Paranai a 78., Zsiga helyett Zsemlye a 90+2. percben.
Sárga lap: Vági az 59., Németh B. a 63., Minczér a 81. percben.
Gólszerző: Ohár (1-0) az 58. percben.

Kulcspillanat

58. perc: Ohár kapott labdát a büntetőterületen belül, majd a hálóba lőtt, 1-0

Edzői értékelés

Uray Attila: - Nagyon örülök az első tállyai győzelmünknek egy számunkra nagyon fontos mérkőzésen. Gratulalok a csapatomnak!
Vég Csongor: - Az a csapat nyerte meg ezt a mai kiesési rangadót, akinek a játékosainál száz százalékos volt az odaadás, a küzdőszellem, az agresszivitás és maga az elkötelezettség a bennmaradásért. Amíg ez nálunk csapatszinten csak nyolcvan százalékos, addig nehéz lesz megnyerni ezeket a magas hőfokú meccseket. A lehetőségeink megvoltak ma is, de még mindig nem teszünk annyit Fortuna kegyeiért, hogy a szerencse is mellénk álljon. Gratulálok a hazai csapatnak! A küzdőszellemük, ami néha a durvaság határait is súrolta, példaértékű lehet a mi fiatal csapatunknak is, mert a labdarúgásnak van egy ilyen arca is, amikor nem a foci dominál, hanem a férfias küzdelem.