Összefoglaló 2019. november 17., vasárnap

DVTK tartalék - Sényő 3-4 (2-2)

Az NB III. Keleti csoportjának 15. fordulójában a Sényőt fogadta a DVTK tartalék csapata.

DVTK tartalék - Sényő 3-4 (2-2)


NB III. Keleti-csoport 15. forduló

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 3-4 (2-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Bodzay Áron (Kovács Brankó, Nagy Petra)
DVTK tartalék: Pápai - Orosz D., Ivánka, Orosz M., Budaházi L. - Ternován P., Óvári, Zsiga, Korbély - Bacsa, Boros G.. Vezetőedző: Vég Csongor.
Sényő-Carnifex FC: Gazsi - Klepács, Kristófi, Lakatos, Szokol, Boros D., Fenyőfalvi, Lizák, Fabu, Barcsay, Kapacina V. Vezetőedző: Blaner Attila

Csere: Fabu helyett Márton A. a 34., Ternován helyett Farkas M. a 64., Zsiga M. helyett Tóth Bo. a 64., Varga J. a 70., Óvári helyett Mertse a 73., Kristófi helyett Kapacina K. a 85. percben.
Sárga lap: Kapacina V. a 25., Fabu a 31., Orosz M. a 38., Óvári a 48., Szokol a 61., Lakatos L. a 63., Varga J. a 80., Tóth Bo. a 84. percben.
Piros lap: Ivánka a 89. percben.
Gólszerző: Boros G. (1-0) a 2., Kapacina V. (1-1) a 28., Boros G. (2-1) a 31., Barcsay (2-2) a 37., Klepács (2-3) az 54., Barcsay (2-4) az 57., Bacsa (3-4) a 90. percben.

Kulcspillanatok

2. perc: Korbély Kristóf vitte le nagyszerűen a labdát az alapvonalra, a beadására Boros Gábor érkezett, 1-0

28. perc: Egy vendégszögletet követően került a labda Kapacina Valer elé, aki 16 méterről a kapuba lőtt, 1-1

31. perc: Korbély Kristófot buktatták a tizenhatoson belül. A tizenegyest Boros Gábor értékesítette, 2-1

37. perc: Egy újabb vendégszögletet követően egyenlített a vendégcsapat. Barcsa Márk szerezte a gólt, 2-2

54. perc: Ismét egy szögletet követően szerzett gólt a Sényő. Klepács Krisztián a gólszerző, 2-3

57. perc: Egy távoli lövés után szerezte meg negyedik gólját a Sényő. Barcsa Márk szerezte a gólt, 2-4

90. perc: Egy szélről beérkező labdát fejelt Bacsa Patrik a kapuba, 3-4

Vezetőedzői értékelés 

Vég Csongor: - Jól kezdtük a találkozót, hamar vezetést szereztünk és utána is volt két olyan lehetőségünk, amivel le tudtuk volna zárni a meccset. Ehelyett visszatért az a démonunk, amiről azt hittük már rég kiűztük az öltözőből. A vendégek három pontrúgás után megfordították az állást. Lehetett volna ez az eredmény fordítva is, de amíg a "Ha" faktort nem tudjuk kizárni a játékokból, vagy azt a magunk javára fordítani, addig ilyen nehéz meccseink lesznek. Az őszi szezonnak vége lett. Ennél csak jobb jöhet. Viszont sok időnk nem lesz, hogy mérleget vonjunk és a sebeinket nyalogassuk, mert azonnal jön még két tavaszi forduló idén. A jó Isten valamiért azt akarja, hogy a fiatal játékosaink megtapasztalják, milyen úgy játszani, amikor minden hétvégén az életedért játszol. Mert nekünk most ez jön. Gratulálok a vendégeknek!

Blaner Attila: - Nehéz mérkőzés volt. Azt kaptuk, amire számítottunk. A hazai csapat kontrajátéka ült az első húsz percben. Kétszer sikerült vesztes állásból visszajönni. 4-2-es állásnál meg voltak a helyzeteink, hogy lezárjuk a mérkőzést. További sok sikert a hazai csapatnak!