Beharangozó 2016. szeptember 5., hétfő

Jegyek a Gyirmót - DVTK meccsre

Szombaton, az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Gyirmót vendége lesz a DVTK. A vendégszektorba a jegyek 1000 forintba kerülnek, melyek elővételben Gyirmóton, Miskolcon, Budapesten és az interneten is megvásárolhatók.

Jegyek a Gyirmót - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 8. forduló

2016. szeptember 10., szombat
18:00 Gyirmót FC Győr - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Gyirmót címerére kattintva), valamint hétfőtől Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Budapesten

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Helyszíni jegyvásárlás

Az Alcufer Stadion vendégpénztára a mérkőzés napján 16 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal. Helyszíni jegyvásárlásra elővételben a hét többi napján is van lehetőség az Alcufer Stadion klubépületében 13 és 18 óra között.

Szurkolói kártya a helyszínen történő jegyvásárláshoz sem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Parkolás

A szervezők tájékoztatása szerint a stadion illetve a vendég parkoló megközelítése az autópályáról nagyon egyszerű. A 122-123-as km-nél Győrnél a Pápa, Ménfőcsanak kijáratnál kell lehajtani. Lehajtó végén a 83-as útra Pápa irányába kell kanyarodni és a második lámpás kereszteződésnél jobbra a Ménfői útra kell ráfordulni. A vendég parkoló a Ménfői úton a lámpás kereszteződéstől kb. 200m-re található . A tájékozódást az autópályától már táblák segítik.

 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Gyirmótra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
2016. szeptember 14-ig: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!