Beharangozó 2016. szeptember 22., csütörtök

"Ez már nem játék"

A Debrecent fogadja a DVTK az OTP Bank Liga 11. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Ez már nem játék"


OTP Bank Liga 11. forduló

2016. szeptember 24., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Nagyon szoros a mezőny, három ponttal nagyon sokat mehetnénk előre. Nem szeretnénk az előttünk álló bajnoki szünetet az utolsó helyen végigélni, meg fogunk tenni mindent azért, hogy ez ne így legyen. Ez most már nem játék, ez véresen komoly dolog lett, még ha a labdarúgásról sokszor azt is mondjuk, hogy játék. Most ez egy játék az életünkért. Megpróbálok olyan embereket betenni, akikben biztos vagyok, hogy fontos nekik a Diósgyőr. Feltérképeztük a Debrecent, nagyon fontos a taktika és, hogy hogyan fogunk felállni, ezt továbbra is tartom, de nem ez fog dönteni a hétvégi meccsen.

Leonel Pontes: - Szerda este élőben tekintettem meg a Diósgyőr MTK elleni mérkőzését. Igyekszünk felkészülni ellenfelünkből, illetve az ottani körülményekre is, hisz mindenképp szeretnénk behúzni a találkozót. A DVTK erős hazai pályán, ráadásul sok szurkoló buzdítja őket hétről hétre. Rengeteget futnak és harcolnak a kilencven perc során, ráadásul erős védelemmel állnak fel. Fontos, hogy a csapatom mentálisan is rendben legyen, erre fel kell készíteni a labdarúgókat. Ha sikerül, jobb lesz a játékunk, és nem adunk esélyt az ellenfeleknek arra, hogy pontot raboljanak tőlünk.

  • A mérkőzést az M4 Sport televízió élőben közvetíti majd. 
  • A DVTK - DVSC mérkőzés megtekintése ingyenes, erről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.
  • A találkozó lefújása után negyed órával a Diósgyőri Stadionban a DVTK női csapata játszik sorsdöntő mérkőzést a Magyar Kupában a Győr ellen. Erről bővebben itt olvashatnak szurkolóink. 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!