Beharangozó 2021. szeptember 3., péntek

Mezőkövesd - DVTK 0-1 (0-0)

A válogatott vb-selejtező mérkőzései miatt szünetel a Merkantil Bank Liga és az OTP Bank Liga is. Ezt kihasználva felkészülési mérkőzést játszott a DVTK Mezőkövesden. Az első félidőben nem esett gól, ám a hajrában Asmir Suljić emelésével a DVTK megszerezte a győzelmet. Folytatás jövő vasárnap Győrben immár ismét a bajnokságban.

Mezőkövesd - DVTK 0-1 (0-0)


Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Mezőkövesd, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Rusz Márton (Berényi Ákos, Márkus Péter).
Mezőkövesd 1. félidő: Piscitelli -  Baki, Szépe, Martinez - Farkas D., Derakas,  Chrien, Madarász M. - Vutov, Dražić, Calcan. Vezetőedző: Pintér Attila.
Mezőkövesd 2. félidő: Tordai -  Szépe, Martinez, Katanec -  Vági, Derakas, Karnitski, Lakvekheliani  - Jurina, Dražić, Vutov. Vezetőedző: Pintér Attila.
DVTK 1. félidő:: Borsos V. - Polgár, Karan, Hegedűs J. - Eperjesi, Zsolnai, Zsemlye, Németh Má., Bárdos - Hornyák, Makrai. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK 2. félidő: Borsos V. - Szatmári Cs., Karan, Hegedűs J. - Eperjesi, Bertus, Oláh B., Suljić, Bokros Sz. - Horváth Z., Kocsis D. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Sárga lap: Zsolnai a 20., Németh Má. a 24., Jurina a 66. percben.
Gólszerző: Suljić (0-1) a 85. percben.


Kulcspillanatok

85. perc: Letámadott a DVTK, Asmir Suljić elvette a védőtől a labdát, egyedül vezette kapura, majd a kapus fölött a hálóba emelt, 0-1

Edzői értékelések

Kondás Elemér: - Nagyon jó felkészülési mérkőzést játszottunk egy jó erőkből álló Mezőkövesd ellen. Engem ilyenkor az eredmény nem érdekel, az a lényeg, hogy hogyan játszik a csapat. Láttam nagyon jó megoldásokat, amiket bátran meg mertek csinálni a játékosok, de volt olyan is, amikor túlságosan könnyen elszórtuk a labdákat. Összességében, amit terveztünk, azt sikerült megvalósítani. Mindenkinek adtunk játéklehetőséget, próbáljuk a csapatot mérkőzésben tartani.