Beharangozó 2022. január 31., hétfő

Polgár Kristóf: Ez mindenkinek nagy erőt ad

A szervezett szurkolói csoportok vasárnap edzés közben lepték meg a DVTK labdarúgó csapatát a stadionban. A több tucatnyi drukker ezzel is jelezte, hogy a tábor a csapat mögött áll, és bármi történjen, végig ott lesznek hétfőn este Budapesten is. A csapat nevében Polgár Kristóf csapatkapitány köszönte meg a különleges szurkolást.

Polgár Kristóf: Ez mindenkinek nagy erőt ad


- A csapat nevében ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy kilátogattak az edzésre és támogatnak minket, nagyon sokat jelent nekünk - mondta Polgár Kristóf, a DVTK csapatkapitánya. - Biztos vagyok benne, hogy ez mindenkinek nagy erőt ad. Azon leszünk, hogy a pályán köszönjük meg a biztatást, a mérkőzés után pedig reméljük, hogy együtt tudunk majd ünnepelni.

Amint arról korábban már beszámoltunk, hatalmas az érdeklődés diósgyőri oldalról a szezonnyitó Vasas FC - DVTK mérkőzés iránt. Bár a DVTK kérésére a hazaiak újabb jegyeket bocsátottak a piros-fehérek rendelkezésére, ezek a belépők is pillanatok alatt gazdára találtak, így az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora - már a mérkőzés előtt 11 nappal - megtelt.