Beharangozó 2022. augusztus 11., csütörtök

Jegyek a DVTK - Ajka meccsre

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában, augusztus 17-én szerdán este az FC Ajka látogat a DVTK Stadionba. A belépőjegyek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók.

Jegyek a DVTK - Ajka meccsre

Merkantil Bank Liga 4. forduló

2022. augusztus 17., szerda
19:00 Diósgyőri VTK - FC Ajka

Nem emelkednek a jegy- és bérletárak

A növekvő infláció és az élet minden területén érezhető drágulás ellenére az idén is változatlan árakon lehet szurkolni a DVTK Stadionban, nem emelkednek a jegy- és bérletárak sem. Minderről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink. 

Fontos információk

  • Személyesen és a jegy.dvtk.hu oldalon kényelmi díj nélkül megfizetése nélkül lehet vásárolni, a jegy.hu oldalon kényelmi díjat számíthat fel a szolgáltató.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.
  • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.
  • A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.
  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket. 
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

Jegyárak a DVTK hazai mérkőzéseire 2022/2023

Normál jegy (forint)   

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 1000 1500
Napos oldal 1700 2200
Nyugati oldal 2500 3000
Vendégszektor 1000 1500
VIP 15000 17500


Gyerek jegy (forint)

6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek.

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 200 200
Napos oldal 200 200
Nyugati oldal 200 200
Vendégszektor 200 200
VIP 10500 12500


Diák jegy (forint)

Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 700 1000
Napos oldal 1200 1500
Nyugati oldal 1700 2100
Vendégszektor 700 1000
VIP 10500 12500


Senior jegy (forint)

Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor Nem kerül értékesítésre
Napos oldal 1200 1500
Nyugati oldal 1700 2100
Vendégszektor Nem kerül értékesítésre
VIP 10500 12500

 

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: K-L-M-N-O-P szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J szektor
Nyugati oldal: C-D szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

 

Beléptetés

A stadion kapui normál mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon (2022. augusztus 17.): 12 órától

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnapon: 12 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.