Beharangozó 2023. március 28., kedd

Jegyek a DVTK - Jászberény mérkőzésre

Április első napján újabb hazai összecsapás vár a DVTK röplabdázóira, a Jászberény Volleyball Team csapata érkezik a DVTK Arénába a röplabda női NB I. 19. fordulójának záró mérkőzésén. A sereghajtó ellen a piros-fehérek célja csakis a győzelem és ezzel a TFSE kitartó üldözése lehet. A belépőjegyek már megvásárolhatóak a dvtkarena.jegy.hu oldalon.

Jegyek a DVTK - Jászberény mérkőzésre


Röplabda Női NB I.

2023. április 1., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
19:00 DVTK - Jászberény Volleyball Team

Jegyinformációk

A 2022/2023-as szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.000 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

Jegyeket személyesen kedd-péntek 8:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.

A röplabda hazai mérkőzésekre lehetőség nyílik egységesen 5.000 forintért bérletet váltani. Az online vásárolt bérletekhez plasztik bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, a személyazonosságot beléptetéskor a biztonsági személyzet munkatársai ellenőrizhetik.

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Kapunyitás: 18:00

Megközelítés

A DVTK Aréna villamoson utazva közelíthető meg a legegyszerűbben. Az 1V (Tiszai pályaudvar – Felső Majláth) vonalon a „DVTK Stadion” vagy a „Bulgárföld városrész” megállóknál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata.

Autóbusszal az 1-es, az 53-as és az 54-es vonalon közlekedve lehet eljutni az Arénához; a „Bulgárföld városrész” megállónál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata. A mindenkor aktuális menetrendek elérhetők az MVK Zrt. oldalán.

A DVTK Aréna személyautóval is megközelíthető az Andrássy Gyula utcán keresztül.

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti parkolót hagyják szabadon!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket.

Vendéglátás

A DVTK Arénában a találkozó ideje alatt büfé üzemel.