Beharangozó 2023. május 9., kedd

Bajnokavató buli Diósgyőrben!

Május 14-én ünnepeljük együtt a bajnoki címet! A DVTK - ETO FC Győr meccs előtt 14 órától sztárfellépők alapozzák meg a hangulatot a stadion melletti színpadon, és a buli a mérkőzés és a díjátadó ünnepség után is folytatódni fog. Tudod! Számít, ha itt vagy!

Bajnokavató buli Diósgyőrben!

Merkantil Bank Liga 37. forduló

2023. május 14., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - ETO FC Győr (jegyinfó)

14 és 16 óra között fellép Kiss Kevin, a 2022-es X-Faktor 2. helyezettje, és érkezik az Animal Cannibals, akiket biztosan senkinek nem kell bemutatni!

A Diósgyőr - Győr találkozó lefújása után a stadionban a csapat átveszi a bajnoki címért járó aranyérmeket és a serleget, majd az éremátadás után a stadion melletti színpadon 19:30-tól buli kifulladásig az Ildi Riderrel!

Természetesen nem csak a klub, hanem az Ultras Diósgyőr is készül néhány látványelemmel, de ez - ahogy mindig - maradjon egyelőre meglepetés.

A programok csak meccsjeggyel látogathatók, melyek megvásárolhatók a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is!

Meccs előtti programok

A Habos oldal söröző 14 órakor nyit ki. 15:30 és 16:30 között ismét Happy Hour várja a drukkereket!

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 14 órakor kezdődnek.

A DVTK az alábbi attrakciókkal várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Footdarts
  • Teqball asztal
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatok. Sőt, a DVTK Stadion pénztárai szombaton 10 és 14 óra között is várják a drukkereket.

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon az előző esztendőben egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!