Beharangozó 2023. október 12., csütörtök

Minden jegy elkelt a DVTK - FTC rangadóra

Tíz nappal a DVTK - FTC rangadó előtt megtelt a DVTK Stadion, azaz minden eladható belépőjegy gazdára talált. Amennyiben a vendégszektor is megtelik és minden bérletes kilátogat, több mint 12.000-en szurkolhatnak az ősz egyik legjobban várt mérkőzésén.

Minden jegy elkelt a DVTK - FTC rangadóra


Az első három napban a diósgyőri bérletesek vásárolhattak jegyet, fejenként 4 darabot, a csütörtök déli pénztárnyitást követően pedig bő egy óra alatt elkapkodták a DVTK szurkolói a belépőket, így a mérkőzés hetében már nem nyitnak ki a pénztárak.

A DVTK Stadion kapui a találkozó napján 15 óra 45 perckor nyílnak, a klub arra kéri a szurkolókat, érkezzenek a megszokottnál is korábban a mérkőzésre. A DVTK Stadion mellett ezúttal is színes családi programok várják a kisgyermekes családokat.

A mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a belépőjegyek névre szólnak (név, születési hely és idő megadása volt kötelező). A vendégszektor melletti szektorokba biztonsági okokból nem árusíthatók jegyek. A belépőjegyeken szereplő adatokat és a kedvezményes jegyekre (gyerek, diák, nyugdíjas) való jogosultságot, a rendőrség és a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrizni fogják.