Beharangozó 2024. április 9., kedd

Jegyek a DVTK - DVSC keleti rangadóra

2024. április 20-án 19 óra 30 perctől a Debrecent fogadja a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 29. fordulójában. A mindkét tábor által nagyon várt keleti rangadóra szóló belépőjegyek már a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. Ne feledd, számít, ha itt vagy!

Jegyek a DVTK - DVSC keleti rangadóra

OTP Bank Liga 29. forduló

2024. április 20., szombat
19:30 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC (Tv.: M4 Sport)

Jegyek a DVTK - DVSC rangadóra

A Debrecen elleni találkozóra kiemelt jegyárak érvényesek. 

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J jobb-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J bal szektor
Nyugati oldal: C-D-E-X-Y-Z szektor
Vendégszektor: T-U szektor
VIP: A-B szektor

Bizonyos szektorokba (E, R, S, V, X, Y, Z) a DVTK nem árusít belépőjegyeket, csak abban az esetben, amennyiben - a biztonsági szempontokat is figyelembe véve - a többi szektor jegyfogyása indokoltá teszi. 

A legfontosabb információk a 2023/2024-es idényben

 • A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.
 • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a belépőjegyeket.
 • Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítóját: [email protected]
 • Az interneten is meg lehet vásárolni a normál és a kedvezményes belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.
 • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 
 • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek továbbra is 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket. 
 • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A kiemelt biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre pedig úgyszintén szurkolói kártya nélkül, de személyes adatok (név, születési hely, idő) megadásával lehet jegyet váltani.
 • A DVTK a bajnokságban 17 alkalommal játszhat hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi 11 mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.

Beléptetés

A stadion kapui normál mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) vásárolható belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00 - 18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon: 12 órától

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnapon: 12 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.