Beharangozó 2024. április 18., csütörtök

Bajnoki elődöntő és villanyfényes keleti rangadó

Szombaton egymás után három meccsen szurkolhatunk a DVTK Sportligetben. Női labdarúgóink az Astrát fogadják 15 órától, kosárlabdázóink 17 órától a Sopront látják vendégül a bajnoki elődöntő első mérkőzésén, labdarúgóink pedig 19 óra 30 perctől a Debrecen ellen játszanak egy villanyfényes keleti rangadót. A kisgyerekes családokat ezúttal is színes programokkal, ugrálóvárakkal, céllövő kapuval és dekázó versennyel várjuk. Összeszedtünk minden hasznos információt, amit tudni érdemes.

Bajnoki elődöntő és villanyfényes keleti rangadó

Simple Női Liga 19. forduló

2024. április 20., szombat
15:00 Diósgyőri VTK - Astra HFC-Üllő (Információk)

Tippmix Női NB I. A-csoport elődöntő 1. mérkőzés

2024. április 20., szombat
17:00 DVTK HUN-Therm - Sopron Basket (Jegyek)

OTP Bank Liga 29. forduló

2024. április 20., szombat
19:30 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC (Jegyek)

A belépőjegyek elővételben most is olcsóbbak, nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a DVTK Aréna recepcióján, valamint online a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók.

Parkolás

Kérjük azokat, akik kizárólag a DVTK HUN-Therm - Sopron Basket mérkőzésre gépjárművel érkeznek, hogy ezúttal a DVTK Stadion keleti oldalán, a Kilencedik utca felől megközelíthető 3-as számú parkolóban és a DVTK Stadion déli oldalán, a stadion elkerített vendégparkolója melletti részen parkoljanak. A mindkét mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkezők, vagy akik kizárólag a DVTK - DVSC mérkőzésre érkeznek, azok a szokott módon parkolhatnak a stadion parkolóiban, valamint a környező utcákban. 

HIP-HOP Show és dobóverseny

A miskolci 4-Dance Tánc-és Musicalstúdió látványos hip-hop show-val alapozza meg a hangulatot majd negyven táncossal a mérkőzés előtt fél órával.

A végéhez közeleg a HUN-Therm félidei dobóversenyén felajánlott fődíj elnyerésének lehetősége is. Jelentkezni a feldobás pillanatáig lehet. 

Szerezd meg a limitált DVTK HUN-Therm mezek egyikét!

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A stadionon kívüli, 1-es kapucsoportnál található ingyenes családi programok 17 óra 30 perckor kezdődnek.

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny (A HELL Energy támogatásával)

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Debrecen mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak. A kisgyermekkel érkező családokat ezúttal is gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre váltott a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Rásegítő villamosjáratok indulnak

Az MVK Zrt. is készül a mérkőzésre. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közlekedési cég rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvar végállomásról  18:17-kor és 18:32-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!