Beharangozó 2024. május 13., hétfő

Jegyek a Fehérvár - DVTK rangadóra

Az OTP Bank Liga 33. fordulójában Székesfehérvárra utazik a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek online és a helyszínen is 500 forintba kerülnek (a jegymester.hu oldalon 199 forint e-díjat is felszámolnak). A hazai klub a korlátozott számú pénztár miatt arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolják meg belépőjegyüket.

Jegyek a Fehérvár - DVTK rangadóra


OTP Bank Liga 33. forduló

2024. május 18., szombat
17:45 Fehérvár FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport+)

Jegyek

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek online és meccsnapon a helyszínen is 500 forintba kerülnek (a jegymester.hu oldalon 199 forint e-díjat is felszámolnak). A vendégszektor befogadóképessége 1146 fő.

Helyszín

A találkozónak a Sóstói Stadion ad otthont. Cím: 8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10,

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy minden mérkőzésen sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.