Beharangozó 2024. március 2., szombat

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm

Újabb hazai mérkőzéssel folytatódik a magyar bajnokság, március 2-án, szombaton 16:30-as kezdettel a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk. A mérkőzés előtt Völgyi Pétert kérdeztük.

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport 15. forduló

2024. március 2., szombat (DVTK Aréna, Miskolc)
16:30 DVTK HUN-Therm - Vasas AKadémia

Kapunyitás: 15:30

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna - 3533 Miskolc Vanger Vilmos utca 6/A

Megközelítés és parkolás

A dupla mérkőzés miatt ismét nagy forgalomra számítunk a Sportligetben, kérjük, aki teheti, vegye igénybe a tömegközlekedési eszközöket. 
Aki mégis autóval érkezik, azt kérjük, az Arénát az Andrássy út felől, a „gomba” mellett elhaladva közelítse meg, és a Stadion parkolók mögötti, kék színnel jelölt déli parkolókat vegye igénybe. 
A Stadion melletti parkolóhelyeket kérjük szabadon hagyni a később, csak a labdarúgó mérkőzésre érkező szurkolóink számára. 
A DVTK Akadémia felőli útvonalak lezárásra kerülnek. 
Kérjük, figyeljék a biztonsági személyzet utasításait, hogy mindenki időben elfoglalhassa helyét a lelátókon! 

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO élőben közvetíti, az mkosz.hu weboldalon szöveges tudósítás olvasható.

Jegyinformáció

Edzői várakozás

Völgyi Péter: - A novemberi első mérkőzésünk alapján elméletileg nem okozhat gondot a Vasas legyőzése, de a legutóbbi bajnokin, a TFSE-MTK ellen nagy küzdelemben tudtunk csak nyerni.   Nekünk viszont nyernünk kell, hogy megőrizzük az alapszakaszban az első helyünket.Az utolsó két bajnoki fordulóban a Győr, majd a Szekszárd otthonába látogatunk, két erős ellenféllel fogunk játszani. Remélhetőleg a terhelés kedvezőbben alakul majd, imnt egy hete, de a mérkőzés megnyerése a legfontosabb. Ezt követően pedig az Euroliga negyeddöntő harmadik összecsapására összpontosítunk majd, amely szerdán el fog dőlni, és mi be szeretnénk jutni a Final Four-ba.