Beharangozó 2017. március 6., hétfő

Jegyek a Videoton - DVTK meccsre

Szombaton, az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Videoton vendége lesz a DVTK. A mérkőzést Felcsúton, a Pancho Arénában rendezik. A találkozóra a DVTK szurkolói 579 darab belépőjegyet kaptak, melyeket Miskolcon és az interneten is meg lehet vásárolni.

Jegyek a Videoton - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 23. forduló

2017., március 11., szombat
15:30 Videoton FC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Videoton címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Budapesten

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A belépőjegyek a helyszínen, a mérkőzés előtt is megvásárolhatók.

Azokat a vendégszurkolókat, akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni, az 5-ös és 6-os ablaknál várják (amennyiben marad szabad hely). Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Helyszín

Cím: 8086 Felcsút, Rákóczi u.

Beléptetés

A Pancho Aréna vendégszektorába a 3-as bejáratnál tudnak bejutni szurkolóink. A vendégszurkolók várható nagy száma miatt kérjük szurkolóinkat időben érkezzenek Felcsútra.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Felcsútra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva