Beharangozó 2017. március 10., péntek

"A Videoton sem verhetetlen"

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában Felcsúton lesz a Videoton vendége a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Vitelki Zoltán várta a sajtó képviselőit.

"A Videoton sem verhetetlen"

OTP Bank Liga 23. forduló

2017. március 11., szombat
15:30 Videoton FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Vitelki Zoltán: - A bajnoki mérkőzés fogja eldönteni, hogy jól dolgoztunk-e a héten vagy sem. Próbáltunk minél gyorsabban túllépni a Debrecen elleni találkozón, bízom benne, hogy a hosszabban eltöltött közös idő a hasznunkra fog válni. A magyar futballban bárki megverhet bárki és bárkitől ki is lehet kapni. A magyar bajnokság egyik legerősebb, ha nem a legerősebb csapatához megyünk, de a Videoton sem verhetetlen. A Diósgyőrnek sikerült már kétszer is megverni őket ebben a bajnokságban, itthon és idegenben is. Egy profi játékosnak minden mérkőzésen profiként kell pályára lépnie és mindent meg kell tennie a győzelemért.

Henning Berg: - Szeretném megköszönni a szurkolóknak a Honvéd ellen teremtetett hangulatot, bízom benne, hogy tetszett nekik, amit láttak, nekünk sokat jelentett a támogatásuk. A DVTK jelenleg nincs könnyű helyzetben, edzőváltás közben vannak, ilyenkor változó, hogy milyen reakció érkezik a csapattól a kialakult szituációra. Mi azonban továbbra is inkább saját magunkra szeretnénk koncentrálni és arra, hogy a lehető legmagasabb szinten futballozzunk ma is. Juhász Roland és Varga József nem léphet pályára - 22 forduló után természetes, hogy jönnek az eltiltások sárga lapok miatt, ezt nem lehet kikerülni. Múlt héten Anel Hadzic hiányzott, most ők ketten nem játszhatnak, de jó a keretünk, biztos vagyok benne, hogy a lehetőséget kapó játékosok megoldják majd a rájuk bízott feladatokat.


Információk

  • A mérkőzésnek a felcsúti Pancho Aréna ad otthont. 
  • A jegyinformációk ide kattintva olvashatók.
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 23. forduló programja ide kattintva olvasható.