Beharangozó 2017. július 14., péntek

„Nem fogunk megijedni”

Az OTP Bank Liga első fordulójában Újpesten lesz a Vasas vendége a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon ezúttal Bódog Tamás és Lipták Zoltán válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Nem fogunk megijedni”


OTP Bank Liga 1. forduló

2017. július 16., vasárnap
17:00 Vasas FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Amit elterveztünk, azt sikerült végrehajtanunk. A játékosoknak a felkészülés lehet, hogy kicsit más volt, a terhelés magasabb lehetett, de a hozzáállásuk kifogástalan. Egy jó felkészülést csináltunk, de úgyis majd a mérkőzések fogják eldönteni, hogy hogyan sikerült. A Vasas ellen nehéz meccsre számítok, a Beitar elleni visszavágón nem úgy játszottak, ahogy tudnak, vagy ahogy szerettek volna. Biztos vagyok benne, hogy ellenünk veszélyes és agresszív csapat fog pályára lépni. De ott leszünk mi is, nem fogunk megijedni és mindent megteszünk, hogy eredményesek legyünk.


Információk