Beharangozó 2018. augusztus 31., péntek

Eredményesség és jó teljesítmény

SajtótájékoztatóAz OTP Bank Liga 7. fordulójában a DVTK hazai pályán játszik a Paks ellen. A találkozó előtt Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

Eredményesség és jó teljesítmény

- A bajnokság fontos szakaszában járunk, sok mindent megmutathat, eldönthet az a négy mérkőzés, amelyikből most a harmadiknál járunk - nyilatkozta Fernando Fernandez. - A Haladás és a Kisvárda után szombaton is egy közvetlen rivális ellen játszunk. Az előző két meccsen négy pontot szereztünk, ahol a megszerzett pontok mennyiségével elégedett voltam, a mutatott játékkal - különösen aakkor, amikor nálunk volt a labda - viszont nem. Most egyensúlyba kell hozni ezt a két oldalt, olyan mérkőzést várok, ahol a győzelem jó játékkal is párosul. A Paks egységes csapat, stabilan védekeznekt, régóta játszanak együtt, és az edzőjük is régóta dolgozik velük. Elismerésre méltó Csertői Aurél munkája, látható, mit szeretne játszani a Paks. Nekik is nehezen indult a szezon, mert ők is négyszer játszottak idegenben, de figyelemre méltó, hogy a Vidi és az FTC ellen is pontot szereztek. 

A DVTK új igazolásai mind készen állnak a játékra, ugyanakkor Eperjesi Gábort és Ivánka Patrikot megműtötték, és Tomislav Mazalović sérülése sem jött rendbe.