Országos Leány U17-es Bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 4. forduló

Diósgyőri VTK - Pécsi MFC 1-6 (1-4)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Tóth II. Tibor (Éliás Richárd, Ferenczi József).
Diósgyőri VTK: Horváth E. - Farkas N., Alföldi R., Megyes Zs., Fekete R., Berki M., Képes K., Keczán F., Magyar A., Balogh V., Nagy L. Vezetőedző: Túróczi Loránt. 
Pécsi MFC: Hollósi E. - Lövei K., Légrádi B., Dóka H., Sörös O., Szolga B., Varró A., Hajdu B., Szabó L., Pintér R., Orsós V. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

Csere: Dudás E. helyett Töreki Zs. a 41., Zséli V. helyett Németh E. a 41., Weszely A. helyett Adács K. a 41., Csontos T. helyett Durst R. az 51., Csontos D. helyett Szabó N. az 51., Molnár L. helyett Gyuricza P. az 51., Kisgergely M. helyett Balla G. az 58. percben. 
Gólszerző: Lövei K. (0-1) a 8., Hajdu B. (0-2) a 16., Magyar A. (1-2) a 20., Lövei K. (1-3) a 25., Sörös O. (1-4) a 27., Légrádi B. (1-5) a 79., Kádas D. (1-6, öngól) a 87. percben.

Túróczi Loránt: - Kényelmes, könnyű és gondolatébresztő gólokat kaptunk. A védekezés során pedig nem voltunk egységesek és elég határozottak. Voltak azonban pozitív játékfázisok, amikor tetszetős dolgokat csináltunk. Ezek a helyzetek gólokat érdemeltek volna, de nem éltünk vele. Tudom, hogy ennél több van a csapatban. Gratulálok a Pécsnek!