Országos Leány U17-es Bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 6. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Tóth Zsolt (Molnár Miron, Juhász Evelin).
Diósgyőri VTK: Galambvári O. - Farkas N., Megyes Zs., Fekete R., Berki M., Képes K., Keczán F., Mezőssy M., Magyar A., Nagy E., Balogh V. Vezetőedző. Túróczi Loránt. 
ETO FC: Csóti K. - Radi R., Halmai I., Domján Cs., Szalai M., Szabó P., Hordós N., Lapos T., Ézsely L., Krasznai Z., Fligh V. Vezetőedző: Tóközi Tímea. 

Csere: Berki M. helyett Nagy L. a 46, Nagy E. helyett Horváth K. a 46., Megyes Zs. helyett Alföldi R. a 77., Radi R. helyett Gugg N. a 77., Domján Cs. helyett Kovalter R. a 77., Képes K. helyett Bánsági H. a 82., Balogh V. helyett Kádas D. a 88. percben. 
Gólszerző: Szalai M. (0-1) a 73. percben. 

Túróczi Loránt: - Látjuk a játékosokon hogy mennyit fejlődtek. Látjuk, hogy hová tartanak, és büszkék vagyunk rájuk, hogy ilyen elszántak és kitartóak voltak a szezon során. Sajnáljuk, hogy nem tudtuk győzelemmel zárni a rájátszást. Sok helyzetünk volt, amelyekből egyet sem tudtunk gólra váltalni. Az eredmény ellenére példaértékű munkát végeztek a lányok. A rájátszásban a legkevesebb gólt kaptuk, ami számomra külön öröm. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat később nem csupán a pályán, hanem a civil életben is megállja a helyét. A sikerért bármit képesek megtenni, ami csak erősebbé teszi őket. Köszönjük mindenkinek az egész éves támogatást, aki hozzá tudott tenni valamit a lányok fejlődéséhez. Virgíniának mihamarabbi gyógyulást, várunk vissza!

Fotó: Balla Miklós