Hogy értékeled az előző szezont?

Az előző szezonból kihoztuk a maximumot, amennyire lehetetett az Euroligában is nagyon jól teljesítettük, a magyar bajnokságot pedig megnyertük. Egyénileg sokat fejlődtem, és próbáltam arra koncentrálni, hogy minél többet tanulhassak. Fizikailag is fejlődtem, és hasznos tapasztalatokat szereztem a magáról a kosárlabdáról is. 

Mik a céljaid a következő szezonban?

Szeretnék minél több játékpercet kiharcolni, persze ezért rengeteget kell majd dolgoznom. Bátrabban szeretném elvállalni a helyzeteket, és a játék szervezésében is aktív szerepet vállalni majd. Csapatszinten szeretnénk legalább egy olyan szezont futni, mint amilyen az előző volt. Ez nem lesz könnyű, de olyan erős a csapatkohézió, hogy képesek lehetünk rá. 

Mivel töltöd a mostani időszakot?

Az U20-as válogatott összetartásán vagyok, a nyári Európa-bajnokságra készülünk, amelyen szeretnénk jól szerepelni.

 

Edzői szemmel

Völgyi Péter:Védekezésben nagyon hasznos volt az elmúlt szezonban, sokat lépett előre, de mindkét oldalon  agresszívabb játékot fogunk tőle várni jövőre. Meghatározó játékos a korosztályos válogatottban és vezér az U23-as bajnokságban. Nehéz szezon vár rá, hiszen a kosárlabda mellett az érettségin is helyt kell majd állnia. Szorgalmas, alázatos játékosunk, hosszú távon számolunk vele irányító poszton.