Hogy értékelnéd az előző szezont egyéni és csapatszinten?
Az előző szezonom tele volt hullámvölgyekkel. Voltak jó meccseim, és voltak dekoncentrált meccseim is, amit ilyen szinten már nem engedhetek meg magamnak. Csapat szinten nagyon jó évünk volt, szerintem ez a helyezésekben látszódott is.

Miben szeretnél fejlődni a következő szezonban?
Mindenképpen a védekezésemet mondanám hiszen nekem ez a gyengeségem. Ha szeretnék több játékperceket kapni Petitől, akkor ezen változtatnom kell.

Mik a céljaid a következő szezonra egyénileg és csapatszinten?
Amint említettem a védekezésem magasabb szintre emelése és támadó oldalon is minél többet fejlődni, csapat szinten pedig minél jobb helyezést elérni. Mivel a csapat már most minden akadályra készen áll, egységesen a legjobb eredményeket szeretnénk elérni.

Mivel töltöd a jelenlegi időszakot?
Már 4 hete megkezdtük az Európa bajnokságra a felkészülést az U20-as válogatottal, ami 2 hét múlva fog rajtolni Litvániában.

 

Edzői szemmel

Völgyi Péter: - Fruzsi egy rendkívül jó dobókészséggel megáldott játékos, ezt többek között a Sopron elleni alapszakasz mérkőzésünkön is  bizonyította. Az előző szezonban fejlődött a védekezése is, de ebbe még rengeteg munkát kell fektetnie. Ha fejlődése töretlen marad, nagyon hasznos tagja lehet az első csapatunknak és dominálnia kell az U23-as bajnokságban. Remélem Tyra-nak és Fruzsinak is sikerül beverekednie magát az U20-as EB döntőre készülő nemzeti csapatunkba és újabb hasznos nemzetközi tapasztalattal a tarsolyukban vághatnak majd bele az augusztusi alapozásba.