Hamarosan elérhetővé válnak a DVTK szurkolói számára a 2024/2025-ös szezonra szóló bérletek, melyek között új elemként jelenik meg a dinamikus digitális jegy, valamint bérlet. A klub elkötelezett a szurkolói élmény folyamatos fejlesztése mellett, melynek következő elemeként a sporteseményeinkre szóló jegyek és bérletek immáron digitális tárcába helyezhető belépők formájában is megvásárolhatóak lesznek. A fejlesztés nem csak a labdarúgó csapatot, hanem az egész klubot érinti, így egységesen a DVTK, a DVTK HUN-Therm, a DVTK Jegesmedvék, valamint a kézilabda csapat mérkőzéseinek is egyszerűbbé válik a látogatása.

- Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Mastercard a DVTK partnere a digitális innovációban - nyilatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - A Mastercard, mint a világ egyik legnagyobb és legismertebb fizetéstechnológiai cége ráadásul Magyarországon, a sportvilágon belül elsőként klubunk számára biztosítja a YourPass-szal közös fejlesztését. Mindez nem csupán klubunk, de egész közösségünk számára elismerés, hiszen egy olyan céggel bővült partnereink köre, akiknek jelenléte a DVTK-nál folyó minőségi munka biztosítékul szolgálhat mindenki számára, aki még nem csatlakozott hozzánk. A magyar sportban egyedi és különleges, hogy egy ilyen világcég érkezzen a piacról egy klub mellé.

- A sport kiemelt jelentőséggel bír a Mastercard életében, ezért külön öröm volt dolgozni egy innovációra nyitott klubbal ezen a területen – tette hozzá Gallina Gyula, a Mastercard üzletfejlesztési igazgatója. - Ez az együttműködés nemcsak mérföldkő a Mastercard új szolgáltatásainak bevezetésében, hanem forradalmasítja a jegyek és bérletek digitalizációját is. Az új rendszer segíti a kapcsolattartást a szurkolók és a klubok között, ráadásul környezetbarát módon biztosítja, hogy a szurkolók a telefonjukban tárolt jeggyel, akár internetkapcsolat nélkül is bejuthassanak a mérkőzésekre.


- A rendszer használata minden szurkolónk számára egyszerű - folytatta H. Nagy Máté, a DVTK marketing igazgatója. - Az együttműködésnek és a közös fejlesztéseinknek köszönhetően ráadásul minden csapatsportágunk jegyeinek és bérleteinek értékesítése egy felületen lesz elérhető. 2024-ben a jegyek- és bérletek digitalizációja teljesen jogos elvárás a szurkolók részéről, amely egybeesik klubunk digitalizációs, valamint környezettudatos törekvéseivel is. Az eddig a magyar piacon megismert szolgáltatásokkal ellentétben nem csupán egy statikus pdf-et biztosítunk szurkolóinknak, de egy aktív kommunikációs felületet is, így a digitális belépőket választó szurkolóink semmilyen információról nem maradnak le, legyen szó akár a stadion felé tartó villamos közlekedéséről, a büfékben elérhető akciókról, de akár időpont változásról is. Mivel a digitális tárcákban elérhető jegyeink nem statikusak, így lehetőségünk van akár a mérkőzések pontos napjának és idejének ismerete nélkül is megkezdeni azok értékesítését. A rendszert a továbbiakban is folyamatosan fejlesztjük, így a digitális bérlettel rendelkező szurkolóink időről időre új kedvezményekben részesülnek majd.

A digitális jegyek, valamint bérletek egyszerűen, sorban állás és várakozás nélkül online válthatóak meg a jegymester.hu, valamint a jegy.dvtk.eu oldalon. A sikeres vásárlást követően a visszaigazoló e-mail tartalmaz egy linket, melyre kattintva a vásárolt belépő iOS rendszert használó készülékeken automatikusan kerül a digitális tárcába, míg Androidos készülékeken a digitális belépők használatához a YourPass alkalmazás letöltésére van szükség.

A bérletek értékesítését a DVTK 2024. július 9-én, 12 órakor kezdi meg, mely időponttól a 2023/2024-es szezonban éves bérlettel rendelkező szurkolók számára kezdődik meg a bérletek meghosszabbításának időszaka - ugyanakkor a tavalyi bérletek helyének foglalása mellett az új bérletek értékesítése is folyamatos. A bérletek értékesítésével kapcsolatban a DVTK hivatalos csatornáin hamarosan bővebb információk olvashatók.