Összefoglaló 2024. március 10., vasárnap

NB III.: DVTK II. F4R - SBTC 0-0

A helyzetek kimaradtak, a szervezetten védekező vendégek elérték a céljukat. Nem született gól a DVTK II. F4R tavaszi hazai bemutatkozó mérkőzésén az edzőközpontban.

NB III.: DVTK II. F4R - SBTC 0-0


NB III., Észak-Keleti csoport, 19. forduló

DVTK II. F4R - Salgótarjáni BTC 0-0

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Sztányi Tibor, Vilmányi Simon). 
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Farkas D., Komlósi B., Demeter M., P. Zrnic - Ferencsik S., Bokros Sz., M. Zrnic - Kövesi K., Fekete V., Sáreczki Sz. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Salgótarjáni BTC: Szalay A. - Palkovics V., Horváth M., Benkő P., Nagy M., Tarlósi P., Tarlósi M., Sulyok T., Kálmán R., Boros A., Csuka K. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd,

Csere: Kövesi K. helyett Hetyei Sz. a 46., Horváth M. helyett Klajban L. az 55., M. Zrnic helyett Lajcsik V. a 60., P. Zrnic helyett Balázsi L. a 60., Csuka K. helyett Filkor B. a 65.,  Benkő P. helyett Jacsó D. a 90+1., Tarlósi P. helyett Csáki D. a 90+1. percben. 
Sárga lap: Bokros Sz. a 47., Fekete V. az 50., Kálmán R. az 52. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Szamosi Tamás: - Nehéz ezt a találkozót értékelni, elsősorban saját magunk miatt. Az elején be kellett volna rúgni a helyzeteinket, de ez nem sikerült, így elmaradt a győzelem. Nagyon nagy csalódásként éljük meg ezt az eredményt. 

Sebestyén Szilárd: - Kihoztuk a mérkőzésből a maximumot. Nyomás alatt tartott minket a hazai csapat, rengeteg ívelés érkezett a kapunk elé. Két-három meleg szituációt is megéltünk, igaz kontrából mi is betalálhattunk volna. A küzdeni tudásunk alapján rászolgáltunk az egy pontra.