Beharangozó 2023. október 11., szerda

Ma a Casademont Zaragoza látogat a DVTK Arénába

Az Euroliga második fordulójában első hazai csoportmérkőzésünket játsszuk ma 18 órától a DVTK Arénában a spanyol Casademont Zaragoza ellen. Az összecsapás előtt Völgyi Péter osztotta meg várakozásait. A találkozót az M4 Sport internetes felületein élőben közvetíti!

Ma a Casademont Zaragoza látogat a DVTK Arénába


Euroliga A csoport, 2. forduló

2023. október 11., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Casademont Zaragoza

Jegy-, és bérletinformációk

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Kapunyitás: 17:00

Közvetítés

A találkozót az M4 Sport internetes felületein élőben közvetíti!

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Sok a hasonlóság a két csapat között: mindkét gárda erős bajnokságban szerepel,  és ahogy mi, úgy a spanyolok is a csapatjátékban hisznek. Nagyon fontos lesz, hogy melyik csapat dobja majd jobban a hármasokat, jó előjel, hogy legutóbb ezzel nem volt problémánk. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy hazai környezetben, szurkolóink támogatását élvezve megnyerjük ezt a mérkőzést, ez tenné ugyanis igazán értékessé a lyoni sikerünket is. Két győzelemmel kezdeni az Euroligát egy olyan önbizalmat adhat a csapatnak, ami kitarthat akár a teljes a csoportkörön keresztül.

A legutóbbi bajnoki mérkőzés után kaptak egy nap pihenőt a lányok, hétfőn és kedden már teljes erővel a Zaragoza elleni mérkőzésre készültünk, elemeztük a játékukat. Kétségtelen, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, sok szempontból nehezebb elé, mint a lyoni összecsapás volt, mert rendkívül fizikális játékosokból áll ez a spanyol csapat. Ahogy mindig, úgy most is bízunk abban, hogy szurkolónk nagy létszámban látogat majd ki a DVTK Arénába, és sikerül ismét olyan hangulatot teremteniük, ami átlendít majd bennünket a holtpontokon.