- Te kire szavaztál volna a meccs embere választáson?

- Soma (Somorjai Tamás - a szerk.) nagyon jól játszott, és ne felejtsük el, rúgott egy gólt, adott egy gólpaszt.

- És a saját teljesítményed? Te szerezted a pontot érő gólt.

- A pontot a csapat szerezte, én csak a gólt lőttem, de ebben is elévülhetetlen érdemeket szerzett beadásával Soma. Milintét jól zavarta Balajti Ádám, ezért a kapus csak kiütni tudta a labdát én pedig hál'Istennek jó helyen álltam a hosszú oldalon és be tudtam pofozni a labdát a hálóba. A saját teljesítményemen nem éreztem, hogy kiemelkedő lett volna, Somorjai tényleg jobb volt.

- Ezzel kétgólos hátrányból szerzett pontot a DVTK. Magára a pontszerzésre is sokat kellett várni, arra pedig, hogy kétgólos hátrányból történjék ugyanez még többet. Bíztál a döntetlenben 2-0-nál?

- Hátrányban is többet volt nálunk a labda, bár pontos labdabirtoklási arányt nem tudok. A szünetben Benczés Miki is arról beszélt, hogy nagyon bánja, hogy annak ellenére, hogy nálunk volt többet a labda, mégis az ellenfél előtt adódott több lehetőség. Természetesen nem adtuk fel a küzdelmet, hiszen sportemberek vagyunk, azonban 2-0 után, ha még hozzátesszük Oláh Lóri nagy ziccereit, akkor azt kell mondjam, nem volt benne az egyenlítés, de! Itt jön a de, mert ezúttal a szerencse is mellénk állt, ami a bajnokság nagy részére nem volt jellemző. Sajnos már nagyon későn, jöhetett volna hamarabb is.