Összefoglaló 2022. május 21., szombat

FTC - DVTK 2-1 (1-1)

A Ferencváros otthonában zárta a Simple Női Liga 2021/2022-es küzdelmeit a DVTK női labdarúgó csapata. A mérkőzésen a Diósgyőr hamar megszerezte a vezetést, de a hazaiak egyenlíteni tudtak, majd a második játékrészben egy véleményes tizenegyes értékesítésével a zöld-fehérek otthon tartották a három pontot. A DVTK az 5. helyen zárta a bajnokságot.

FTC - DVTK 2-1 (1-1)


Simple Női Liga 21. forduló

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2-1 (1-1)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 100 néző. Játékvezető: Muhari Gergő (Dévai Vanessza, Kovács Panna)
FTC: Barti - Csigi, Németh D., Pusztai, Szabó V., Demeter, Papp L., Zlidnis, Nagy V., Vágó F., Czellér. Vezetőedző: Vágó Fanny
DVTK: Schildkraut - Ónodi, Geréd, Palama, Boros - Barker, Sain, Balázs, Sandu, Krisztin - Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor.

Csere: Nagy V. helyett Ivanusa a 46., Demeter helyett Fenyvesi a 46., Csigi helyett Csányi a 46., Vágó F. helyett Siklér a 63., Szabó V. helyett Nagypál a 63., Sandu helyett Voila a 68., Balázs Cs. helyett Mikó a 68., Sain helyett Havasi a 68., Bradić helyett Vig a 89. percben.
Sárga lap: Balázs Cs. a 15., Schildkraut a 62., Sandu a 63., Ádám A. a 84., Pusztai a 84., Krisztin a 86. percben.
Gólszerző: Bradić (0-1) a 3., Papp L. (1-1) a 13., Vágó F. (2-1, 11-esből) a 62. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Amit a mérkőzés előtt elterveztünk, azt úgy érzem, hogy a vereség ellenére is sikerült megvalósítanunk. A csapattól azt kértem, hogy magasan védekezzünk és ha lehetőségünk nyílik, akkor azonnal támadjuk le az ellenfelünket, ebből a 3. percben született is egy gól, de sajnos nem sokkal később egyenlített a Ferencváros. A második félidőben egy beívelt labdát a kapusunk hárított, majd a legnagyobb meglepetésünkre a játékvezető tizenegyest ítélt. Úgy érzem, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk az ország legjobb csapatának, de szerintem ennek a csapatnak nincs szüksége ennyi segítségre ahhoz, hogy győzni tudjon. Szurkolóinknak és támogatóinknak köszönjük az elmúlt egy évben nyújtott támogatásukat!