Összefoglaló 2022. augusztus 19., péntek

DVTK - MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)

A Simple Női Liga 2. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a DVTK nyáron újjáalakuló női labdarúgó csapata. Az eredmény ezúttal nem tükrözi a mérkőzés valós képét, hiszen a piros-fehérek jobb helyzetkihasználással sokkal nagyobb különbségű győzelmet is arathattak volna az újonc Fehérvár fölött.

DVTK - MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)


Simple Női Liga, 2. forduló

Diósgyőri VTK - MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Kalmár Petra (Gergely Márton, Juhász Bálint)
DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. - Nagy L., Oláh, Balázs Cs., Krisztin - Voila, Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor.
MOL Fehérvár FC: Terestyényi - Kántor, Romanoczki, Jánosi, Simon F. - Bognár P., Földvári F., Székely Zs., Szehofner - Pécsi D., Szabó B. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Csere: Balázs Cs. helyett Sain a 46., Földvári helyett Farkas G. a 46., Voila helyett Mikó a 61., Kántor helyett Földesi a 63., Oláh A. heyett Havasi a 85., Krisztin helyett Papp S. a 89. percben.
Sárga lap: Terstyényi a 76., Somogyi a 91. percben.
Gólszerző: Szehofner (0-1) a 21., Krisztin (1-1 - tizenegyesből) a 29., Romanoczki (2-1 - öngól) a 80. percben.


Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Már az első félidőben is többet birtokoltuk a labdát, mint a fehérváriak, de hiányzott a pontosság a kapu előtt, kapufát is rúgtunk és számtalan helyzetünk kimaradt. A második játékrészben rákapcsoltunk még egy fokozatot, és begyűrtük az ellenfelünket. Tanulnunk kell a mai meccsből, sokkal pontosabbnak kell lennünk a kapu előtt, mert akár sokkal nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ismét szép számban kilátogattak, várunk mindenkit szeretettel jövő héten szombaton az MTK ellen is!