Összefoglaló 2018. március 24., szombat

Videoton - DVTK 4-2 (4-1)

A nemzetközi szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést játszott a DVTK a Videoton ellen Budapesten. Az első félidő után a közelmúltbeli bajnokival megegyező 4-1-es állással fordultak a csapatok, a második félidőt viszont a DVTK nyerte.

Videoton - DVTK 4-2 (4-1)


Felkészülési mérkőzés

Videoton FC - Diósgyőri VTK 4-2 (4-1)

Budapest, Pasaréti út, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Oláh Gábor
Videoton: Tujvel - Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira - A. Hadžić, Kovács I. - Huszti, Lazović, M. Šćepović - S. Šćepović. Vezetőedző: Marko Nikolić.
DVTK: Radoš - Eperjesi, Lipták, Brković, Tamás - Vela, Tóth B., Kocsis, Shestakov - Ioannidis, Szarka. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Kocsis helyett Busai a 34., Shestakov helyett Óvári és Lazović helyett Varga J. a 46., A. Hadžić helyett Réti az 52., Vela helyett Bacsa az 58., Szarka helyett Makrai a 64., Tóth B. helyett Nagy T. a 76., M. Šćepović helyett E. Hadžić a 80., Nego helyett Szolnoki és Stopira helyett Tamás K. a 84. percben.
Sárga lap: Vinícius a 49., E. Hadžić a 88. percben.
Gólszerző: M. Šćepović (1-0) a 4., Stopira (2-0) a 7., Brković (2-1) a 8., S. Šćepović (3-1) a 18., Lazović (4-1) a 27., Ioannidis (4-2) a 49. percben.

Kulcspillanatok

4. perc: Büntető a Videoton javára a Kovács elleni szabálytalanságért. Marko Šćepović állt a labda mögé, és a balra dőlő Radoš mellett a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0

7. perc: A jobb oldali szöglet után  Stopira fejelt közleről a hálóba, 2-0

8. perc: Vela távoli szabadrúgása után Dušan Brković fejelt 10 méterről a kapu jobb fölső sarkába, 2-1

18. perc: Videoton szöglet jobbról, Huszti beadását  Stefan Šćepović a rövid oldalról csúsztatta a kapu hosszú oldalába, 3-1

27. perc: Jobb oldali támadás után a visszatett labdát középen az üresen érkező Danko Lazović spárgázta a hálóba, 4-1 

49. perc: Vela távoli szabadrúgása után középen Nikolaos Ioannidis emelkedett a legmagasabbra, és a kapu bal fölső sarkába fejelt, 4-2

Értékelés

Bódog Tamás: - Tudtuk mire számíthatunk, a Videoton erős csapat, ennek megfelelő mérkőzést is játszottunk. Az első húsz percbe belealudtunk, és erre az sem lehet mentség, hogy csütörtökön és pénteken is két edzéssel készültünk. Lehet valaki fáradt, de pontrúgásból akkor sem szabad két gólt kapni. A csapat hozzáállása parádés volt, mert a második félidőt uraltuk, helyzeteket alakítottunk ki, amiből többet kellett volna gólra váltani. A mérkőzés elérte célját, jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Majd a következő mérkőzésen jobbak leszünk ellenük.