Grant Toulmin december közepén érkezett Miskolcra, aki nyitott személyiségével hamar beilleszkedett a csapatba. Ami ennél is fontosabb, hogy a mérkőzéseken remekül játszott. Az 5 MOL Liga találkozón, amin pályára lépett, 3 gólt és 9 gólpasszt jegyzett, ami kiváló teljesítmény. Ezen felül a vele egy sorban játszók teljesítménye is ugrásszerű növekedésnek indult, jelezve, hogy igazán jó az összhang a játékosok között. Az említett időszakban Andrew Johnston 2+8, Peter Sakaris 7+3 pontot szorgoskodott össze. Ezen felül a Magyar Kupa selejtezőjében is remekül játszott, melynek köszönhetően a szakmai stáb egyértelmű javaslata az volt, hogy a szezon végéig maradjon a játékos.

 

#DVTKJegesmedvék #DVTK #GrantToulmin #icehockey #newplayer

DVTK (@dvtkinstagram) által közzétett fénykép,


Mivel Grant remekül érezte magát az utóbbi időszakban, nagyon megszerette a csapatot és a várost csak egy rövid egyeztetésre volt szükség, mert a játékos célja is egyértelműen a maradás volt!

- Rövid idő alatt megszerettem a várost és a klubot is, hiszen egy profi körülmények között működő klubról van szó - mondta el Grant Toulmin. - A bajnokság is szimpatikus. Nem volt nehéz dolgom, hiszen egy olyan csapatba érkeztem, amely minden sorozatban az első helyen áll. A célom az, hogy megtartsuk a nyerő szériát és megnyerjük a bajnokságot és a kupát is. Ezért mindent meg fogok tenni.