Jegyinfó

LABDARÚGÁS

Kedvezményes jegy- és bérletárak az NB I.-ben is!

Az élet minden területén tapasztalható drágulás, és az NB I.-ben megnövekedő rendezési költségek ellenére a DVTK vezetése úgy döntött, hogy nem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, sőt, a legutóbbi NB I.-es évhez képest is olcsóbb belépőjegyekkel és bérletekkel várja a klub a szurkolókat. A legjobban természetesen most is a bérletesek járnak, de akik nem meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azok a következő évben is sokkal olcsóbban szurkolhatnak a Diósgyőrnek. Az éves és az őszi bérletek értékesítése 2023. július 10-én, 12 órakor kezdődik a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon.

A DVTK számára továbbra is kiemelten fontosak a bérletes szurkolók, akik a tavalyi esztendőben is jelentős kedvezményekben részesültek, sőt, a Diósgyőrfesztre is meghívta őket a klub.

Fontos változás, hogy a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.

A legfontosabb információk a 2023/2024-es idényben

 • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a bérleteket.
 • A DVTK a következő bajnokságban 17 alkalommal játszhat hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi 11 mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.
 • Az előző esztendőhöz hasonlóan a DVTK tavalyi éves bérletesei a jövő évi bérletük árából - bérletük felmutatásával - kedvezményt kapnak. A klub így hálálja meg a hűségüket. A kedvezmény online nem vehető igénybe, csak személyes vásárlás esetén érvényes. 
 • Ismét van lehetőség őszi és tavaszi bérletet vásárolni, a DVTK szándéka az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a bérleteket. 
 • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 
 • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek továbbra is 200 forintba, az éves bérletek pedig egységesen 3500 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket. 
 • A DVTK adott szezonra érvényes bérlettel rendelkező labdarúgó bérletesei vásárláskor a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményre jogosultak (az akciós termékek kivételével) a DVTK Shopban és 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásait.
 • A MOL Magyar Kupa DVTK Stadionban rendezendő mérkőzéseit és a stadionban játszott edzőmeccseket a bérletesek külön jegy vásárlása nélkül nézhetik meg. Amennyiben a DVTK női labdarúgó csapata a DVTK Stadionban lép pályára, a mérkőzés a DVTK férfi labdarúgó bérletesei számára ingyenesen megtekinthető. 

További fontos információk

 • A tavalyi éves bérletesek helyét 2023. július 23-án 24 óráig tartjuk fent, de a szabad helyekre bárki vásárolhat bérletet.
 • Az első fordulóban rendezendő DVTK - PAFC mérkőzés belépőjegyeinek értékesítése 2023. július 24-én kezdődik. 
 • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek és bérletek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
 • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A kiemelt biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre pedig úgyszintén szurkolói kártya nélkül, de személyes adatok (név, születési hely, idő) megadásával lehet jegyet váltani.

Jegy és bérlet árak 2023/2024

Mérkőzés kategóriák

Normál: Kecskemét, Kisvárda, Mezőkövesd, MTK, Paks, PAFC, Zalaegerszeg (11 mérkőzés)
Kiemelt: Debrecen, Fehérvár, Ferencváros, Újpest (6 mérkőzés)

Normál mérkőzés jegyárak 2023/2024

Kiemelt mérkőzés jegyárak 2023/2024

Éves bérlet árak 2023/2024

Szezonális bérlet árak 2023/2024
(ősszel 9 / tavasszal 8 hazai mérkőzés)

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J jobb-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J bal szektor
Nyugati oldal: C-D-E-X-Y-Z szektor
Vendégszektor: T-U szektor
VIP: A-B szektor

Bizonyos szektorokba (E, R, S, V, X, Y, Z) a DVTK nem árusít bérleteket és belépőjegyeket is csak abban az esetben, amennyiben - a biztonsági szempontokat is figyelembe véve - a többi szektor jegyfogyása indokoltá teszi. 

Beléptetés

A stadion kapui normál mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00 - 18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon: 12 órától

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnap előtti napon: 10:00 - 14:00
Meccsnapon: 12 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy minden mérkőzésen sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

KOSÁRLABDA

Hamarosan

JÉGKORONG

Hamarosan

RÖPLABDA

Bérlet információk

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 10 000 forint. Kedvezményes bérletek megvásárlására nincs lehetőség.

A bérletek névre szólóak. A személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik!

Szurkolói bérleteiket személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján vásárolhatják meg. Online bérletvásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség. A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről lehet leolvastatni a beléptető kapunál. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!

A DVTK Ongropack röplabda csapatának mérkőzéseire jegyek és bérletek kizárólag az E szektorba vásárolhatók.

Jegyvásárlás

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

Jegyeket személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.