Magyar Kupa 2016/2017

2017. január 25., szerda
18:30 DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák

Doug Bradley: - Remek sorozat van a hátunk mögött, de ezt tulajdonképpen el kell felejtenünk. Egy ilyen meccsen, egy ilyen párharcban, mindig az apróságok döntenek. Az fog továbbjutni a döntőbe, aki élesebb és jobban akarja a sikert. Ismerjük ellenfelünket, már négyszer játszottunk velük a szezonban. Szinte mindig szoros meccseket vívtunk, remek és veszélyes támadóik vannak, akikre nagyon oda kell majd figyelnünk. Az utóbbi időszakban hullámzó teljesítményt nyújtottak, de ez nem téveszt meg minket, és tudjuk, hogy a legjobb formánkat kell adnunk a döntőbe jutás érdekében. Remélem sok szurkoló kilátogat a mérkőzésre, nagy szükségünk lesz a támogatásukra, úgyhogy ezúton kérem is, hogy aki teheti, jöjjön és szurkoljon nekünk!

  • A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a DVTK Jegesmedvék bejutnak a döntőbe, abban az esetben szombaton este hazai pályán hódíthatják el a Magyar Kupát a MAC Budapest - Debreceni HK párharc győztese ellen.  

Hűséges szurkolóink számára a jegy és bérletárak nem változnak, a korábban megvásárolt bérletek a Magyar Kupa elődöntőjére is érvényesek.

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó előtt egy órával (17 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

Belépőket a mérkőzés napján 17 óra 30 perctől lehet megváltani. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben jeggyel kívánják megtekinteni a mérkőzést, időben érkezzenek, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást.

A DVTK Jegesmedvék - DAB mérkőzés jegyárai

Jegyárak

Felnőtt

Diák/nyugdíjas

Állóhely, palánk

1300

900

Ülőhely 
(A, D, E, F szektor)

1600

1100

Ülőhely 
(B, G, H, I szektor)

1900

1300

 

 

 

Vendégjegy 
(J szektor)

1900

1300

Parkolás

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a kettes pálya felújítása miatt a jégcsarnok melletti parkoló befogadóképessége lecsökkent. A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, munkanapokon 18 óráig a parkolás fizetéshez kötött.