FÖRCH Női Magyar Kupa 3. forduló

Nyírség NSC - DVTK 0-8 (0-4)

Nyíregyháza. Játékvezető: Molnár Réka (Nagy Petra, Kurinka Béla)
Nyírség: Ascsillán - Mészáros Cs., Monyók, Szűcs É., Kovács K., Rózya, Bodor, Kertész, Néző, Bihari, Nagy B.
DVTK: Szabó L. - Sinka, Kresák, Olar, Boros  - Újvári, Jáhn, Tóth A., Sandu - Kerekes, Bukovszki. Vezetőedző: Fórizs Sándor. 

Csere: Ascsillán helyett Lengyel és Nagy B. helyett Pozsgai a 46., Sinka helyett André és Rózsa helyett Tóth M. a 62., Jáhn helyett Vachter a 71. percben.
Gólszerző: Újvári (0-1) a 16., Sandu (0-2) a 30., Sandu (0-3) a 33., Bukovszki (0-4) a 35., Újvári (0-5) a 48., Boros (0-6) a 64., Boros (0-7) a 78., Kerekes (0-8) a 88. percben.

Értékelés

Fórizs Sándor: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a továbbjutáshoz! Nagyon büszke vagyok a lányokra, a szakmai stábra, és mindazokra, akik mindenben támogatják a női labdarúgást Diósgyőrben. Összességében ősszel jó teljesítményt nyújtott a csapat, a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutottunk, és a bajnokságban három fordulóval az alapszakasz vége előtt a felsőházat érő negyedik helyen állunk. Ez a siker, amit ősszel elértünk, a közös munka eredménye. Remélhetően tavasszal is hasonló teljesítményt nyújtunk, mert nyáron jó eredményeket szeretnénk ünnepelni. Számunkra idénre már véget értek a küzdelmek, de december 8-ig még edzésben maradunk, majd január 8-án kezdjük a jövő évi felkészülést. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a DVTK szurkolóinak, és minden diósgyőri szimpatizánsnak!