OTP Bank Liga 18. forduló

2018. december 15., szombat
17.00 Paksi FC - Diósgyőri VTK

- A mi helyzetünkben minden mérkőzésnek megvan a nehézsége, nem lesz ez másként Pakson sem - mondta el Fernando Fernández vezetőedző. - Szombati ellenfelünk régóta az élvonalban szerepel, hosszú ideje Csertői Aurél a vezetőedzőjük, kellő rutinnal és több minőségi labdarúgóval rendelkeznek. Most is igyekeztünk megtalálni azokat a gyenge pontokat, amire felkészülve reális esélyünk nyílik a győzelemre. Nem szeretem az idényzáró mérkőzéseket, mert ilyenkor már sokszor a szünet jár a játékosok fejében a mérkőzés helyett, ugyanakkot a héten a játékosok jó munkát végeztek, odafigyeltek a feladatokra, Pakson is kulcskérdés lesz, melyik csapat játékosai tudnak végig koncentrálni. 
Saját kezünkben van a sorsunk, egy sikerrel biztosan a vonal fölött töltjük a téli szünetet, ami jót tenne a lelkeknek. Ugyanakkor a bennmaradás kérdése várhatóan csak májusban dől el, addig még sok pontot lehet szerezni. 

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.