NB I. 

Doros Szilárd nélkül is esélyesként várta a DVTK fordulót, de így, hogy az ellenfélnél Rózsa László lebetegedett és a vendégek három fővel álltak asztalhoz komoly esély mutatkozott a győzelemre

A párosok beírása nem volt szerencsés, hiszen a Bari Csaba - Fehér Orsolya párosunknak nem volt ellenfele, míg az először együtt játszó Kővári Balázs - Pados Zoltán egység szoros mérkőzésen 3:1 arányban alulmaradt a Maran Alin - Pink Mark duó ellen.

Az 1-1-es nyitány után Fehér Orsolya - aki éjjel érkezett Budapestre a Portugál Openről - fölényesen verte Pink Markot, míg Kővári Balázs 3-2-re verte Maran Alint, így belefért a fiatal Fischer Csaba veresége Balázs Bence ellen. Bari Csaba ellenfél nélkül maradt, így 4-2-es vezetéssel kezdhettük a második egyéni kört.


Bari Csaba is biztosan húzta be a kötelezőt Pink Mark ellen és ugyanígy tett Fehér Orsolya is Maran Alinnal szemben. Kővári Balázs 3-1-re győzött Balázs Bence ellen, valamint Fischer Csaba játék nélkül szerzett győzelme előre vetítette a fölényes sikert. Összetettben 8-2-re vezetett a DVTK a második kör végén.

A harmadik kört Bari Csaba győzelme nyitotta - 3-1-re legyőzte Maran Alint -, majd a nap legizgalmasabb találkozóján Fehér Orsolya 0-2-ről fordítva döntő szettben 11-7-re verte Balázs Bencét. Így éljátékosaink veretlenül zárták a találkozót.

NB I. Keleti-csoport 12. forduló

DVTK I. - Debreceni AK-DEAC I. 10-2 

Győztek
Fehér Orsolya 3
Bari Csaba 3
Kővári Balázs 2
Fischer Csaba 1 jn.

Párosban
Bari Csaba - Fehér Orsolya páros jn.

 

NB II.

Az NB II- ben szereplő DVTK II. az Andornaktálya együttesét fogadta. 5-5-ig fej-fej mellett haladtak a riválisok. A harmadik körben mindegyik diósgyőri játékos győzelemmel hagyhatta el az asztalt, így 9-5-ös előnnyel fordultak a záró körre a csapatok. Itt Tóth Zsolt behúzta a győzelmet jelentő tizedik összecsapást, Rózsahegyi Péter győzelme pedig a 11-7-es sikert jelentette.


NB II. Észak-Keleti csoport 12. forduló

DVTK II. - Pegazus-Andornaktálya I. 11-7

Győztek
Tóth Zsolt 4
Boros Zoltán 3
Rózsahegyi Péter 2
Fekete József 1

Párosban
Tóth Zsolt - Rózsahegyi Péter páros

Értékelés

Barták László, csapatvezető: - Amikor András Miklós szakosztályvezető bejelentette decemberben, hogy Fehér Orsolya az NB I.-es csapatunkhoz igazol már tudtuk, hogy a jövőben nem kell megremegnie húzó játékosainknak, hogy egy-egy mérkőzés kihagyásuk már a csapat vereségét eredményezze, hiszen nincs aki korrigáljon. Most tavasszal a két győzelemmel és egy döntetlennel rajtoló nagyon egységes gárda teljesítménye okot ad a bizakodásra, és arra, hogy még előrébb lépjünk a bajnoki táblázaton!