Magyar Kupa 8. forduló

2019. december 3., kedd
17:00 MTK Budapest (NB II.) - DVTK (Tv.: M4 Sport)

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény - függetlenül a csapatok osztályba sorolásától -, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el. 

Jegyárak

A teljes árú belépőjegyek a vendégszektorba elővételben és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 900, a diákjegyek 450 forintba kerülnek. 

A teljes árú vendégjegyek a mérkőzés napján 1000, a dikákjegyek pedig 500 forintba kerülnek. 

A nyugdíjasok, valamint a 18 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. 

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan az MTK Budapestnél sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. 

A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor.

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion
Cím: 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.

Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

A vendégszurkolók a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapunál lévő pénztárnál váltathatják meg jegyüket és a V1, V2, V3, V4 szektorban foglalhatnak helyet. Itt juthatnak be a mozgássérült vendégszurkolók is. A vendégpénztár meccsnapon 14 órakor nyit ki. 

Beléptetés

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.