-Nagyon örülök, hogy a jelenlegi helyzetben is vannak olyan állandó partnereink, mint a Miskolc Autó - Kezdte Egri István az egyesület elnöke. - Szponzorunkkal hosszú évek óta szoros az együttműködésünk, amit most meghosszabbítottunk. Annak pedig külön örülök, hogy ezen időszak alatt a Miskolc Autó vezetőségével és munkatársaival sikerült megszerettetnünk a jégkorongot, így a jövőben is várjuk őket a lelátóra.  A 2020/2021-es évadban azért is fogunk dolgozni, hogy a jégen és a jégen kívül nyújtott teljesítményünkkel megháláljuk a partnereink bizalmát.

Sándor Attila megállapodás kapcsán elmondta:

-Mindig is közel állt a szívemhez a miskolci jégkorong. Az pedig, hogy ennyire szakmai munka zajlik a DVTK Jegesmedvéknél és hogy ennyire szeretik a Miskolciak a sportágat csak még egyszerűbbé teszi a döntést, mikor a következő idényről kell döntenünk. Mind érzelmileg, mind szakmailag a legjobb döntésnek tartjuk folytatni a majd’ egy évtizede megkezdett együttműködésünket.

 A megállapodás mellett a cégcsoport ügyvezető igazgatója kitért az elmúlt hetek eseményeire is:

- Azt gondolom, álszerénység nélkül mondhatom: az elmúlt évtizedben a Miskolc Autó nagy mértékben – olykor erőn felül - támogatta Miskolc és a régió sportegyesületeit, mely során példa értékű együttműködések jöhettek létre, amit ez úton is köszönünk. Jelen körülmények között azonban szeretnénk újratervezni a sporttámogatási rendszerünket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy bezárul az irodám ajtaja az egyesületek előtt. Továbbra is nyitottak vagyunk a folytatásra. Meglátjuk mit hoz a jövő.