Leány U16-os bajnokság, 
Keleti csoport, 18. forduló

Debreceni Labdarúgó Akadémia LU16 - Diósgyőri VTK U16 7-0 (4-0)

Debrencen-Pallag, DLA edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sovány Liza (Jóni Tamás, Hetrovics Roland).

DLA LU16: Mocsári N. - Porcellán P., Borsi L., Nagy N., Porcellán B., Fodó K., Elek K., Simon L., Horváth A., Király K., Szondi Zs. Vezetőedző: Fülöp Diána. 

Diósgyőri VTK LU16: Tamás L. - Horváth K., Kóka B., Balogh M., Képes K., Dudás E., Sándor L., Képes J., Nagy E., Alföldi R., Szilvási N. Vezetőedző: Túróczi Lóránt. 

Csere: Elek K. helyett Hardoni R. a 41., Horváth A. helyett Kiss A. a 41., Dudás E. helyett Galambosi P. a 41., Alföldi R. helyett Gyarmati F. a 41., Szilvási N. helyett Magyar A. a 41., Sándor L. helyett Szihalmi E. a 61. percben. 

Gólszerző:  Fodó K. (1-0) a 11., Porcellán P. (2-0) a 19., Simon L. (3-0) a 21., Fodó K. (4-0) a 38., Kis A. (5-0) a 64., Hardon R. (6-0) a 70., Kis A. (7-0) a 72. percben. 

Fülöp Diána: - Sportszerű mérkőzést játszottunk a DVTK-val. Szép, felépített támadásokat vezettek a vendégek, ám egy kicsit még kezdetleges volt a vendégcsapat játéka. Ami viszont kifejezetten tetszett,  hogy rendkívül sportszerűek voltak a miskolci játékosok. A mi csapatunk abszolút megvalósította az elképzeléseket. Bár tétnélküli volt a találkozó, ennek ellenére higgadt fejjel, és jól futballoztunk. 

Túróczi Lóránt: - A tervezett taktikánkból sajnos ezúttal semmi nem valósult meg. Nagyon tiszteltük az ellenfelünket, de tény, hogy a Debrecen nagyon szervezetten futballozott. Sok területet hagytunk nekik, amit gólokkal büntettek. A végeredménytől függetlenül így is dicséret illeti a lányokat, hogy végig küzdöttek, és újabb tapasztalattal gazdagodtak. Természetesen gratulálok a hazaiaknak, mi pedig dolgozunk tovább, hogy a jövőben az ilyen mérkőzések jóval szorosabbak legyenek.